200 indirirsen al.Şehir dışı alabilsem alırdım da şehir içi uygun fiyata gelmiyor hiçbir kart ASUS EVO OC 5500 XT 2600 TL almaya çalışsam olur mu?
200 indirirsen al.Şehir dışı alabilsem alırdım da şehir içi uygun fiyata gelmiyor hiçbir kart ASUS EVO OC 5500 XT 2600 TL almaya çalışsam olur mu?
200 indirirsen al.
Hayırlı olsun. Kötü fiyat değil.Alacağım gibi duruyor anlaşırsam kaç aydır kart arıyorum şehir dışı alamamak çok sıkıntı yapıyor 10-15 kisiyle görüşmüşümdür artık kartın kronik sorunu oluyor ya da sağlam çıkmıyor fiyatları zaten anlamadım her yerde düşükken bu şehirde niye bu kadar yüksek herkese teşekkür ederim bunu da alamazsam almayacağım artık
Sonuç: RX 5500 XT 8 GB ASUS EVO OC aldım.
Kart düşündüğümden büyük çıktı kasaya o kadar zor sığdı ki furmak testi yaptım kasa kapağı açıkken 10 dakika bıraktım 65 dereceye geldi fan sesi yok gibiydi.
Kasa kapağı kapalıyken denedim ilk başta 77 derece oldu sonra 75 de kaldı fan %90 da çalıştı süre yine aynıydı.
Bazen 2-3 saniye cızırtı gibi ses olabiliyor sonra bir daha ses gelmiyor coilwhine denilen şey bu sanırım bu arada ilk defa çift fanlı ekran kartı kullanıyorum fan sesine alışamadım.
Oynadığım oyunlarda hiç zorlanmadı her ayarı en sona çeksemde zorlayacak bir oyun bulursam deneyeceğim.
Satıcı çok iyi biriydi kartı kendi gelip taktı testleri yaptık fiyat 300 TL daha düşük aldım bence hak ediyor.
Resimleri attım kasa çok kötü onu değiştireceğim acilen parçalar alev alacak yoksa sadece çok küçük egzoz fan var o kadar.
Herkese yardımları için teşekkür ediyorum bu kart beni mennun etti yazılım sorunu yaşamadım bunu da belirteyim AMD'yi biliyoruz sonradan yapar mutlaka ama bunu bilemeyiz![]()
Hayırlı olsun. Kötü fiyat değil.
Fikrim yok ben de yaşamadım. Kartım çift fanlı RX 6600. Coil whine i biraz araştır istersen.Teşekkürler
Arada cızırtı olması normal bir şey mi daha önceki kullandığım kartlar çok küçük olduğundan böyle şeyler yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.