RX 5500 XT alınır mı?

Bütçe
1800
RX 570'den RX 5500 XT'ye geçmek çok mantıklı bir hareket değil, bütçeyi biriktirip en azından 1660 Super'e geçin.
"En azından" dediğiniz kartla düşündüğüm kart arasında en az 700 lira var. Zaten çok fark yaratsın istemiyorum. Biraz aldığım fps artsın ve güncelliğini koruyan bir kart olsun istiyorum.

5500 XT alınır ama 8 GB olan modeli alınır.
Normalde Mech modellerini önermiyorum ama 5500 XT'nin çok ısınacağını sanmam.
Bütçeyi aşamıyorsanız bunu öneririm:

RX 5500 XT 4 GB seçeneği yerine 1650S.
Ama 8 GB alabilirim dersen RX 5500 XT olur.
Sapphire Pulse al

4 GB model de tercih edilebilir. 1650 Super'le neredeyse aynı performansı veriyor. Bazı oyunlarda 1650S önde bazı oyunlarda 4 GB RX 5500XT.

"En azından" dediğiniz kartla düşündüğüm kart arasında en az 700 lira var. Zaten çok fark yaratsın istemiyorum. Biraz aldığım fps artsın ve güncelliğini koruyan bir kart olsun istiyorum.
Dostum bu iyi bir neden değil, ödediğin paraya değecek bir performans artışı olmayacak. Kartın ''güncel'' olmasının da pek bir gideri yok. Dediğim gibi biraz daha para biriktirip bunları tercih et:

İndirimleri takip ederek bütçene yakın bir kart bile elde edebilirsin bence.

RX 5500 XT 4 GB seçeneği yerine 1650S.
Ama 8 GB alabilirim dersen RX 5500 XT olur.
Sapphire Pulse al
Ben anlamadım neden herkes 4gb ise 1650S diyor? Güncel incelemelere baktığımda bir oyunda 1650S önde diğerinde 5500XT. Hani öyle fazla bir fark yok öne çıkaran ne?

Ben anlamadım neden herkes 4 GB ise 1650S diyor? Güncel incelemelere baktığımda bir oyunda 1650S önde diğerinde 5500XT. Hani öyle fazla bir fark yok öne çıkaran ne?

FPS ve performans ta birazcık öne geçersin hem 5500XT o kadar kötü değil.

Şu an ekran kartı için bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum. Almam gereken başka parçalar da var. Ama dediğin gibi indirim takip edebilirim bir süre.

1660 alabilirsen iyi olur.
O kadar da kötü değil ne demek? Ben senin yerinde olsam 5500XT tercih ederim. Driverlarla daha iyi yerlere gelceğine inanıyorum.

Ben kötü demedim zaten 4 GB boşa para gider 8 GB hakkını verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…