RX 5500 XT ASUS 4 GB OC 1400 TL'ye alınır mı?

aarslan

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar başlıkta dediğim gibi ASUS Dual 4 GB OC modelini 1400 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Cevap için teşekkürler.

Alınır, RX 5500XT 1400 liraya çok iyi fiyata gelmiş. Fakat Dual modelinin soğutmaları önceki serilerde pek yüz güldürmüyordu fakat 5500XT'de nasıldır bilemiyorum.

Alınır, RX 5500XT 1400 liraya çok iyi fiyata gelmiş. Fakat Dual modelinin soğutmaları önceki serilerde pek yüz güldürmüyordu fakat 5500XT'de nasıldır bilemiyorum.

Dual serisi kullanıyorum soğutmada hiçbir sorun yaşamadım eski TUF'larda sorun verdı.

Hatta 10.000 lira daha koysun RTX 2080Ti alsın. (!) Arkadaş alınır mı demiş ekran kartı önerisi istememiş ki gayette alınır 1400TL'ye.

Hatta 10.000 lira daha koysun RTX 2080Ti alsın. (!) Arkadaş alınır mı demiş ekran kartı önerisi istememiş ki gayette alınır 1400TL'ye.
+200TL'ye Siyah ekran yememe garantisi ister misin? Şahsen ben isterim.
Farklı bir öneri atmışım, bu da demek oluyor konu sahibinin attığı kart bu varken ALINMAZ.
Çözüm Nvidia.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…