İyi akşamlar başlıkta dediğim gibi ASUS Dual 4 GB OC modelini 1400 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Cevap için teşekkürler.
Alınır, RX 5500XT 1400 liraya çok iyi fiyata gelmiş. Fakat Dual modelinin soğutmaları önceki serilerde pek yüz güldürmüyordu fakat 5500XT'de nasıldır bilemiyorum.
İyi akşamlar başlıkta dediğim gibi ASUS Dual 4 GB OC modelini 1400 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Cevap için teşekkürler.
Hatta 10.000 lira daha koysun RTX 2080Ti alsın. (!) Arkadaş alınır mı demiş ekran kartı önerisi istememiş ki gayette alınır 1400TL'ye.200 daha koy 1650Super al.
![]()
Galax GeForce GTX 1650 Super EX (1-Click OC) Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Galax GeForce GTX 1650 Super EX (1-Click OC) Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Galax GeForce GTX 1650 Super EX (1-Click OC) Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
+200TL'ye Siyah ekran yememe garantisi ister misin? Şahsen ben isterim.Hatta 10.000 lira daha koysun RTX 2080Ti alsın. (!) Arkadaş alınır mı demiş ekran kartı önerisi istememiş ki gayette alınır 1400TL'ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.