NUGGETekmek
Centipat
Daha fazla
Merhaba,
Kendi bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum. Şu an sistemimde RX 5500 XT 8 GB ekran kartı, i7 4. nesil işlemci ve DDR3 bellek bulunuyor.
Valorant'ta düşük ayarlarda 180 FPS alıyorum. Yakın zamanda Logitech G29 satın aldım ve bu sebeple Assetto Corsa oynamaya başladım. Ancak oyunda grafik ayarları en düşükteyken ve trafik ayarı 2'deyken, kendi sunucumda sadece 70 FPS alabiliyorum. Üstelik arkadan müzik açtığımda FPS 40'lara kadar düşüyor.
Bunun üzerine bir de Windows 10 desteği kalkacak ve anakartımda TPM 2.0 desteği olmadığı için güncelleme yapmam şart görünüyor.
Bana önerilen parçaların linkini aşağıya bırakacağım. Eğer daha mantıklı seçenekleriniz varsa önerilerinizi değerlendirmek isterim. İkinci el donanım düşünmüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
Kendi bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum. Şu an sistemimde RX 5500 XT 8 GB ekran kartı, i7 4. nesil işlemci ve DDR3 bellek bulunuyor.
Valorant'ta düşük ayarlarda 180 FPS alıyorum. Yakın zamanda Logitech G29 satın aldım ve bu sebeple Assetto Corsa oynamaya başladım. Ancak oyunda grafik ayarları en düşükteyken ve trafik ayarı 2'deyken, kendi sunucumda sadece 70 FPS alabiliyorum. Üstelik arkadan müzik açtığımda FPS 40'lara kadar düşüyor.
Bunun üzerine bir de Windows 10 desteği kalkacak ve anakartımda TPM 2.0 desteği olmadığı için güncelleme yapmam şart görünüyor.
Bana önerilen parçaların linkini aşağıya bırakacağım. Eğer daha mantıklı seçenekleriniz varsa önerilerinizi değerlendirmek isterim. İkinci el donanım düşünmüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Biostar A620MS AMD 620 6000 MHz DDR5 Am5 Micro Atx Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Biostar A620MS AMD 620 6000 MHz DDR5 Am5 Micro Atx Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleyen: Moderatör: