Lykio
Hectopat
Daha fazla
RX 5500 XT ekran kartını 3 ay önce satın aldım. Aldığımdan beri sorunları bitmedi, ilk aldığımda driver yüklenmedi geri gönderip değişim talep ettim, yeni bir kart gönderdiler. Yeni karta FPS sorunları, siyah ekran, mavi ekran WattMan hataları, masaüstün de kasmalar gibi hatalar aldım. QP bilişme götürüp test ettirdim, onlarda bana iade talebi oluşturmamı söylediler. Zamanım olmadığı için iade talebinde bulunamadım ve tam 2 ay boyunca kartı bu şekilde kullanmaya çalıştım. Her hata aldığımda ekran kartını fiziksel olarak kasadan çıkartıp tekrar takmak zorunda kaldım. Bu işlemi yapınca 1 gün boyunca düzgün şekilde kullanabildim. 20.10.1 güncellemesini yaptığımda 1 hafta boyuncu sorunlar devam etti. Bende " zaten sorunlar devam ediyor bari güncel sürüm yüklü kalsın"dedim. Fakat 1 ay önce ne oldu bilmiyorum ama, o günden bu güne herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Benden izin almadan güncelleme almış olabilir mi? BIOS ya da driver güncellemesi olarak, bir bilginiz varsa ya da görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: