Şimdi baktım 1650TL'ye 5500XT bulamadım. Sanırım senin attığın kartın stoğu bitmiş. Dediğim gibi 1600-1700 civarına 8GB bulunabilirse alınsın. 1650S'e göre VRAM avantajı var ve 4GB VRAM için 200-300TL fark ödenebilir. Ancak 1900 bandı için 1660S var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Merhabalar. VRAM hakkında tek bildiğim ekran kartıyla alakalı olduğu. Nedir bu VRAM? Önemli midir? Aynı model ekran kartlarında VRAM yüksek olan mı tercih edilmeli? Cevaplarınızı bekliyorum.
www.technopat.net
Kendimden örnek verirsem, örneğin Shadow of The Tomb Raider'ı en yüksek ayarlarda oynarken orman gibi sık alanlarda 5.4 GB VRAM kullanıyor. 6 ve 8GB VRAM'li ekran kartları bunun için yeterliyken 2 ve 4GB VRAM'li kartlar yetersiz kalıyor ve bazı ayarları düşürmek gerekebiliyor.