RX 5500 XT nasıldır?

Şimdi baktım 1650TL'ye 5500XT bulamadım. Sanırım senin attığın kartın stoğu bitmiş. Dediğim gibi 1600-1700 civarına 8GB bulunabilirse alınsın. 1650S'e göre VRAM avantajı var ve 4GB VRAM için 200-300TL fark ödenebilir. Ancak 1900 bandı için 1660S var.

Burada sepete ekle seçeneği çıkıyor, üyeliğim yok ama stokta olduğunu düşünüyordum.

Burada sepete ekle seçeneği çıkıyor, üyeliğim yok ama stokta olduğunu düşünüyordum.

Benim de TB üyeliğim yok. Demin Google'da alışveriş kısmında çıkmadı bu kart. Üyeliği olup almak isteyen arkadaşlar stok varsa alabilir.

Arkadaşlar ben bu konuda biraz geriyim sanırım.
Peki VRAM nedir ne değildir ?

Bu konuda yanıtlanmış ve Recep Baltaş'ın da mesajı var.

Kendimden örnek verirsem, örneğin Shadow of The Tomb Raider'ı en yüksek ayarlarda oynarken orman gibi sık alanlarda 5.4 GB VRAM kullanıyor. 6 ve 8GB VRAM'li ekran kartları bunun için yeterliyken 2 ve 4GB VRAM'li kartlar yetersiz kalıyor ve bazı ayarları düşürmek gerekebiliyor.

Screenshot2.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı