RX 5500 XT oyunlarda düşük FPS

Sorun çözüldü yani?
Diğer oyunlarda denemedim ama valorantta 30 40 fps arttı diğer oyunlarda da böyle bir şey olur mu yani 10 20 fps artar mı
Bir de Radeon Boost'u açtım GTA 5 ve PUBG gibi oyunlarda FPS arttırıyormuş

Evet artış olur. Radeon Boost'da işe yarıyor genelde.

Dğer oyunları fps düşüyor ve oynayamıyorum die silmiştim 50 fps almama rağmen kasıyordu ama gerçek değer değildi
Evet artış olur. Radeon Boost'da işe yarıyor genelde.
Gta 5 apex ve fortnite ı

İnce hesap o ayarlara neden getirdi acaba? Bence bir sıfırlayın o yazılımın ayarlarını. Kendi ayarlarınızı baştan yapın ama standartta kullanmanızı tavsiye ederim.

Dğer oyunları fps düşüyor ve oynayamıyorum die silmiştim 50 fps almama rağmen kasıyordu ama gerçek değer değildi

Gta 5 apex ve fortnite ı
Yanlışlıkla cevap yazmışım yardımlarınız için teşekkür ederim

Fanlar yavaş çalışır umudyla
2 3 ay sonra bir 8 gb ram daha alacağım
Yani fps düşüşünün sebebi bu mu

@turkues ayarlarını otomatik hale getir. Orada yalnızca fan ayarı yok, bilmiyorsan pek kurcalamanı önermem. Sıcaklık ve RPM değerlerine bir bak. Çok yüksek RPM'de çalışmaması lazım yani ne diyeyim kart ısınmıyor bile bende 60-65 derece civarı oynuyorum genelde.

Performans için dediğim gibi 2x8 GB çok önemli. Hem işlemcinin hem de ekran kartının ihtiyacı var güncel oyunlarda. Oyun oynuyorsan tek kanal RAM kullanmak eziyettir.

Fanlar biraz hızlı çalışınca ses çıkıyor onu nasıl düzeltyebilirim
Yok en fazla fortnite da 1600 gördüm rpm sıcaklık 75 derece görmedim
Yani fanların hızını nasıl azaltabilirim? Zaten ekran kartı sınmıyor. Modeli de XFX RX 5500 XT 4GB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…