RX 5500 XT satıp geçilecek 2. el ekran kartı önerisi

Maalesef olmadı hocam.

Hocam ben en iyisi uğraşmayayım testlerle falan bir yerden bir ekran kartı bulmaya çalışayım bulamasam artık satarım yoksa bu form uzar satarken fiyatı düşüriymmi tek bunu söyle hocam.

3500'den koyduysan zamanla yavaş yavaş düşür. Ama gene de bu olayın üstünde durman lazim kart FurMark'ta hata vermiyor sistemle alakali bir şey muhtemelen gene de sen bilirsin.

RAM 2x16 biri Kingston Fury 16 GB RAM 3200MHz diyeri ise G.Skill 3200MHz 16 GB Kingston'u alalı 1 yıl G.Skill ise 4 ay ama RAM'den dolayı olacağını düşünmüyorum bu ekran kartından dolayı bence. Başka bir kart elimde olsa deneyeceğim ama yok maalesef GT 730 var kutuda onu da takıp denesem fayda gelmez gibi geliyor OC hiç yapmadım yapmayı da düşünmedim kapanırken bir şey olmuyor aldığım tek hata bu.

Eki Görüntüle 2327533
Hocam bakın ben konu açmıştım burda baya yardımcı oldular belki işinize yarar:Oyun oynarken birden siyah ekran oldu Birde bu rehber işinize yarayabilir:Rehber: AMD WattMan Hatası, Sistem Yeniden Başlatma, Sürücü Zaman Aşımı, Siyah Ekran, Takılma Donma Sorunu yine olmazsa yeni karta geçebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı