DDU ile kaldırıp kurdum ancak bir işe yaramadı. mV artışı dediğiniz core voltage kısmı kapalı gözüküyor afterburnerda radeon softwarede nerden ayarlayabilirim.
DDU ile kaldırıp kurdum ancak bir işe yaramadı. mV artışı dediğiniz Core voltage kısmı kapalı gözüküyor Afterburner'da Radeon softwarede nereden ayarlayabilirim?
Curve Editor olması lazım, Afterburner genel ayarlarından voltaj kontrolünü açarsan yapabilirsin.
Radeon Software'da ise performans sekmesinde "ayarlanıyor" kısmı var, orada olmalı. Özel diye seçtiğinde voltaj kontrolünü etkin yaparsan kontrol edebilirsin voltajı.
Curve Editor olması lazım, Afterburner genel ayarlarından voltaj kontrolünü açarsan yapabilirsin.
Radeon Software'da ise performans sekmesinde "ayarlanıyor" kısmı var, orada olmalı. Özel diye seçtiğinde voltaj kontrolünü etkin yaparsan kontrol edebilirsin voltajı.
Core voltage kısmı açık aslında, orada el ile değer girebilirsin. 1144'ün üzerine tıklayıp 1174 yazabilirsin, Core Clock değerini de garanti olsun 1760'a düşür. Sonra kaydedip oyuna gir ve biraz oyna, WattMan alıyorsan başka bir şeye bakacağız.
Core voltage kısmı açık aslında, orada el ile değer girebilirsin. 1144'ün üzerine tıklayıp 1174 yazabilirsin, Core Clock değerini de garanti olsun 1760'a düşür. Sonra kaydedip oyuna gir ve biraz oyna, WattMan alıyorsan başka bir şeye bakacağız.
hala sorun devam ediyor oyun başladığında bir kaç saniye oynuyorum donuyor ve video scheduler internal error şeklinde mavi ekran veriyor. Ardından pcyi açtığımda wattman hatası olduğunu söylüyor.