RX 5500 XT sistem GTA 5 kasıyor

332707

Hectopat
Dün kasmayan GTA 5 bugün kasmaya başladı. Grafikler birden buğulanıp kasmaya başlıyor arada düzeliyor yine kasıyor ekran kartının sürücüsünü açtığımda bildirim gelmişti WattMan ayarları bir sorundan dolayı sıfırlandı diye ondan olabilir mi değişen bir ayar da yoktu sürücüde.

Ekran kartı: RX 5500 XT.

İşlemci Ryzen 5 3600
Ekran kartı Msi RX 5500 XT Mech 8 GB OC
Ram 2x8 GB 3000 Mhz
Psu High Power 600w 80+ Gold
Windows SSD'de, oyun HDD'de yüklü. Dün hiç kasmıyordu ayarlar çok yüksekte idi şimdi ayarları kıstım hala birden kasma oluyor.
Düzelir diye sürücüyü Radeon 21.7.1'e güncelledim bişe değişmedi eski kullandığımı hatırlamıyorum.

İşlemci Ryzen 5 3600
Ekran kartı Msi RX 5500 XT Mech 8 GB OC
Ram 2x8 GB 3000 Mhz
Psu High Power 600w 80+ Gold
Windows SSD'de, oyun HDD'de yüklü. Dün hiç kasmıyordu ayarlar çok yüksekte idi şimdi ayarları kıstım hala birden kasma oluyor.
Düzelir diye sürücüyü Radeon 21.7.1'e güncelledim bişe değişmedi eski kullandığımı hatırlamıyorum.
FPS düşüşü mü yaşıyorsunuz yoksa oyunu oynarken direk donup 1-2 saniye sonra tekrar mı geliyor?

Birden fps düşüp kasmaya başlıyor ya da arabayla hızlı giderken çok kasıyor ama esc ile durdurup tekrar başlattığımda düzeliyor ama sorun çözülmüyor.
Allah allah, HDD'ye partition işlemini gerçekleştirebilir misiniz? Buna benzer sorunu bu işlem ile çözdüydüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı