TürkiyeBeyefendisi Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Minecraft ve osu! oyununda 16-15 FPS sabit kalıyor ve oyudan herhangi bir zevk almıyorum. AMD Radeon ayarlarını sıfırladım lakin problemim düzelmedi. Bilgisayarımı temmuz ayında aldım. GPU: Radeon RX 5500 XT. CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. 32 GB RAM'e sahibim.
Minecraft ve osu! oyununda 16-15 FPS sabit kalıyor ve oyudan herhangi bir zevk almıyorum. AMD Radeon ayarlarını sıfırladım lakin problemim düzelmedi. Bilgisayarımı temmuz ayında aldım. GPU: Radeon RX 5500 XT. CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. 32 GB RAM'e sahibim.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 TürkiyeBeyefendisi dedi: Minecraft ve osu! Oyununda 16-15 FPS sabit kalıyor ve oyudan herhangi bir zevk almıyorum. AMD Radeon ayarlarını sıfırladım lakin problemim düzelmedi. Bilgisayarımı temmuz ayında aldım. GPU: Radeon RX 5500 XT. CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. 32 GB RAM'e sahibim. Genişletmek için tıkla... Java 8 ve 64 Bit olan sürüm mü yüklü? Artı 0 Eksi
TürkiyeBeyefendisi dedi: Minecraft ve osu! Oyununda 16-15 FPS sabit kalıyor ve oyudan herhangi bir zevk almıyorum. AMD Radeon ayarlarını sıfırladım lakin problemim düzelmedi. Bilgisayarımı temmuz ayında aldım. GPU: Radeon RX 5500 XT. CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. 32 GB RAM'e sahibim. Genişletmek için tıkla... Java 8 ve 64 Bit olan sürüm mü yüklü?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 9 Şubat 2021 #3 Minecraft'ta FPS kısıtlaması açık kalmış olabilir. Eğer açık kalmadıysa OptiFine ile deneyin FPS niz yükselecek mi? Artı 0 Eksi
Minecraft'ta FPS kısıtlaması açık kalmış olabilir. Eğer açık kalmadıysa OptiFine ile deneyin FPS niz yükselecek mi?
qu4rex Hectopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #4 eyre dedi: Minecraft'ta FPS kısıtlaması açık kalmış olabilir. Eğer açık kalmadıysa OptiFine ile deneyin FPS niz yükselecek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence FPS kısıtlaması açık kalsa bile FPS o kadar az olmaz. Artı 0 Eksi
eyre dedi: Minecraft'ta FPS kısıtlaması açık kalmış olabilir. Eğer açık kalmadıysa OptiFine ile deneyin FPS niz yükselecek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence FPS kısıtlaması açık kalsa bile FPS o kadar az olmaz.