RX 5500 XT sistemde CS:GO düşük FPS

Bunları herkes biliyor zaten. Muhtemelen sizden öncede izlemişimdir. Benim mesajımla sizin yazdığınız hiçbir şeyin ilgisi yok.
Neyden bahsediyorsun anlamadım. Karta gelen güncellemelerin etkisi olmuş diyorsunuz. Bende olmamış diyorum, örnek olarakta video attım. Aldığı FPS, 5500XT'nin gücüyle veya aldığı güncellemelerle alakalı değil. CS:GO ekran kartı ağırlıklı bir oyun değildir.

Sen benim dediğimi anladın mı? Kartın etkisi yok diyorum, o zaman kartı çıkartıp oynasın diyorsun.

@cool İstersen sabaha kadar kahkaha at, durum böyle.
 
Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkürler, bende dedim benim sistemde mi sıkıntı var acaba diye :) İşlemcimi iyi seçmişim o zaman yardım edenler sayesinde :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı