Maxen
Hectopat
Az önce BlueStacks yükledim, bana bilgisayarı yeniden başlatmamı söyledi. Daha sonrasında ekran gelmedi. 6-7 kere reset attım ve HDMI kablosunu çıkar tak yaptım( bazen bu şekilde çözmeyi öğrendim, sadece bunu yapınca da açılıyor.) Sonrasında açıldı. Sanırım bana sanallastırma SMT vb bir şeyi açacağını söylemişti. Zaten sorunlu olan bu yazılımla SMT açılınca daha da fazla WattMan alıyorum. Geçen, eski drivera geri döndüm neyse ki günde iki kere ekran git gel yapıyor. 2 sene oldu hala yazılım sorunu var deli olmamak elde değil. Bir driverla düzelen yazılım ötekiyle yıkılıyor. Bu kartı aldığım güne lanet olsun. Bu forumda kim öneriyle aldırdıysa onun ellerinden öperim. Geçen, eski drivera geri döndüm neyse ki fazla sorun çıkarmıyor günde iki kere ekran git gel yapıyor. Bana seri NVIDIA kart önerin RX 5500 XT 8 GB 2.el satıp dengi veya üstü mantıklı bir karta geçmem gerekiyor. 1660S geçilir mi? 6 GB VRAM bana yeter mi? Bütçe olarak şu an aklımda bir şey yok. Bunun üstüne 1-2K koyar başka kart alırım. Kart 2 seneyi geçti bu arada.