RX 5500 XT sistemde ekranda yeşil kareler çıkıyor

Lasyrinx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Resimde gördüğünüz gibi sadece oyundayken böyle kareler çıkıyor ve hiç gitmiyor sonrasında oyun kapanıyor veya bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Ekran kartım Sapphire Pulse RX 5500 XT. Bu sorunu yazılımla düzeltmiştim eskiden yeni sürümü yükleyince böyle yapmaya başladı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220503-210519_Gallery.jpg
    Screenshot_20220503-210519_Gallery.jpg
    186,7 KB · Görüntüleme: 70
AMD ekran kartlarinda genelde bu sorun driverlerden kaynaklanıyor. Driverlerinizi DDU ile silip tekrar yüklemeyi deneyin hocam.
En son kurduğunuz driver sorun çıkarıyor ise bir öncekini kullanıp sorunu kısa süreli çözebilirsiniz . mail ile sorununuzu amdye iletin belki görüp yardımcı olurlar.

AMD ekran kartlarinda genelde bu sorun driverlerden kaynaklanıyor. Driverlerinizi DDU ile silip tekrar yüklemeyi deneyin hocam.
En son kurduğunuz driver sorun çıkarıyor ise bir öncekini kullanıp sorunu kısa süreli çözebilirsiniz. Mail ile sorununuzu AMD'ye iletin belki görüp yardımcı olurlar.

DDU ile şimdi silip 21.10.2 kurdum bakalım aynı hata yine gelecek mi ona göre konuyu güncellerim.

2 gündür test yapıyorum diğer oyunlarla hiçbir sorun yaşamadım sadece bu problem CS:GO'da oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı