Merhaba, bu sorun hakkında birçok konu açılmış ama benim sorunum daha farklı. Oyuna girmeye çalıştığımda hiçbir şey çıkmadan oyun kapanıyor. Diğer kullanıcılar bu sorunun antivirüsden (BitDefender) kaynaklı olduğunu söylemiş ve antivirüsü silerek çözmüşler. Bu sorun ben Kaspersky'ı ilk kullandığımda başladı. Para verdiğim için silmek de istemiyorum. Devre dışı bırakmayı denedim fakat yeniden aynı sorun oluyor. Bu sorunun antivirüsü silmek dışında bir çözümü var mıdır?
Yöntem 1: Microsoft Store uygulamaları için sorun gidericiyi çalıştırmadıysanız, denemenizi öneririm.
Başlangıç düğmesini seçin ve ardından uygulamalar listesinden Microsoft Store'u seçin. Microsoft Store'da Daha fazlası > İndirmeler ve güncelleştirmeler > Güncelleştirmeleri al'ı seçin. Microsoft Store için bir güncelleştirme mevcutsa otomatik olarak yüklenmeye başlar. Sorun gidericiyi çalıştırın: Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Gider'i seçerek listeden Windows Mağazası Uygulamaları > Sorun gidericiyi çalıştırın seçeneklerini belirleyin.
Yöntem 2: Başlat menüsüne sağ tıklayınız > Uygulama ve Özellikler > Listede Forza Horizon 4'ü arayın > Sol tıklayın ve ''Gelişmiş Seçenekler''e basın > Sol tıklayın ve ''Sıfırla''yı seçin. Bu, tüm yerel ayarları sılecek ve dosyaları kaydedecektir.
Not: Dosyalarınızı yeniden senkronize edeceğiniz için oyundaki ilerlemenizi kaybetmeniz beklenmemektedir.
Yöntem 3: Çoğu zaman bu tür sorunlar, en son ekran sürücülerini gerektiren ekran bağdaştırıcılarından kaynaklanır.
Bunun için
Windows 10'da sürücüleri güncelleştirme makalesinde yer alan adımları takip etmenizi ve ardından üretici web sayfasından kontrol etmenizi rica ederim.
Yöntem 4: Sorun devam ederse, üçüncü taraf uygulamalarının sorun yapmadığından emin olmak için bilgisayarı temiz önyükleme durumuna getirmeye çalışın.
Temiz Önyükleme, Windows’u asgari sayıda program ve sürücüyle başlatır. Böylece herhangi bir üçüncü parti uygulama ya da programın soruna sebep olup olmadığını gözlemleme şansımız olur.
Lütfen makaledeki
Temiz önyükleme gerçekleştirdikten sonra sorunun nedenini belirleme ve
Temiz önyükleme sorun giderme işleminden sonra bilgisayarı normal başlayacak şekilde sıfırlama başlıkları altındaki adımları izlemeyi unutmayınız.