RX 5500 XT sistemde GTA V'te FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

yusufaaddf

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. R3 3100+RX 5500 XT 16 GB RAM sistemimde GTA V FPS düşmesi +yerler yüklenmiyor. Sürücüler güncel+ en kaliteli termal macun ile temizlenmesini yaptım.

Yerlerin yüklenmemesi bende Forza da olmuştu diskin kablolarını değişince yüklenmeler vs gibi sorunlar kalkmamıştı bence bir dene yedek kabloların varsa.

oyununuzun Kurdunuz bölüm depolama birimi HDD ise normal Yetişemiyor SSD ye kurun yada M.2 Ye

Yerlerin yüklenmemesi bende Forza da olmuştu diskin kablolarını değişince yüklenmeler vs gibi sorunlar kalkmamıştı bence bir dene yedek kabloların varsa.
alakası bile yok eğer kablolarda sorun olsaydı o zaman disk okumazdı

Hard Disk Sentinel programı uyarmıştı bende kabloları değişince mavi ekran drop vs gibi hatalar gitmişti.

Dosya Ekleri

• hdd.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 38
Hard Disk Sentinel programı uyarmıştı bende kabloları değişince mavi ekran drop vs gibi hatalar gitmişti.

O iletişim sorunun nedeni SATA kabloların bazıları disk seri nolarını taşıyabilme özelliğinde olaması takdın kabloda o özelliği taşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyununuzun kurdunuz bölüm depolama birimi HDD ise normal yetişemiyor SSD'ye kurun ya da M.2'ye

Alakası bile yok eğer kablolarda sorun olsaydı o zaman disk okumazdı.

SSD'ye kurulu 140GB boş yer var bu droplara anlam veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…