Alpertwizzy Picopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 BIOS'ta Secure Boot açtım ve sonrasında bilgisayar açılmamaya başladı. Diğer konularda yazan her şeyi denedim ama sonuç aynı. Anakartı değiştirsem sorun geçer mi? Yardım eder misiniz? Sistem özelliklerim: Ekran kartı: RX 5500 XT. Anakart: Gigabyte B450M K İşlemci: Ryzen 2600X. RAM: Panther Apache 2x8GB. Windows 11.
BIOS'ta Secure Boot açtım ve sonrasında bilgisayar açılmamaya başladı. Diğer konularda yazan her şeyi denedim ama sonuç aynı. Anakartı değiştirsem sorun geçer mi? Yardım eder misiniz? Sistem özelliklerim: Ekran kartı: RX 5500 XT. Anakart: Gigabyte B450M K İşlemci: Ryzen 2600X. RAM: Panther Apache 2x8GB. Windows 11.
Çözüm turko35408 15 Eylül 2024 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.013 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Eylül 2024 #2 Eski de olsa farklı ekran kartı ile deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Alpertwizzy Picopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 turko35408 dedi: Eski de olsa farklı ekran kartı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde farklı bir ekran kartı yok maalesef. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Eski de olsa farklı ekran kartı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde farklı bir ekran kartı yok maalesef.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.013 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Eylül 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Alpertwizzy Picopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 turko35408 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi uefi destekleyen bir ekran kartı takıp ordan biosa girip secure bootu kaparsam düzelir mi? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi uefi destekleyen bir ekran kartı takıp ordan biosa girip secure bootu kaparsam düzelir mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.013 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Eylül 2024 #6 Evet hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Alpertwizzy Picopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #7 turko35408 dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dost bana vaktini ayırdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dost bana vaktini ayırdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.013 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Eylül 2024 #8 Alpertwizzy dedi: Tamamdır dost bana vaktini ayırdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
Alpertwizzy dedi: Tamamdır dost bana vaktini ayırdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.