RX 5500 XT sisteme 10.000 TL yükseltme önerisi

Bütçe
10.000 TL
Performans olarak geride kalıyor ama. Attığım anakart tüm B550LERI tekliyor.

Ne anlamda tekliyor detay verirseniz sevinirim.

Ne anlamda tekliyor detay verirseniz sevinirim.
Performans ve Özellik olarak hepsinden iyi. Tabi bu sizin kararınız Ama bütün B550leri tekliyor. Asus MSI, Asrock aklınıza hangi markanın B550 anakartı geliyorsa tekliyor. Ayrıca BİOSta hiç bir sıkıntı yok kendim kullanıyorum memnunum.
Hemde Ultra Durable teknolojisine sahip.
Gigabyte' dan yenilikçi PCIe metal koruyucu, gelişmiş Grafik kartlarının gereken desteğini sağlamak için PCIe konnektörleri güçlendiriyor. PCIe metal koruma, topraklanmış sistem gibidir, ayrıca olası müdahalelere karşı koruma sağlar. *Ürün özellikleri modellere göre değişkenlik gösterebilir.

Performans ve özellik olarak hepsinden iyi. Tabii bu sizin kararınız ama bütün B550LERI tekliyor. ASUS MSI, ASRock aklınıza hangi markanın B550 anakartı geliyorsa tekliyor. Ayrıca BIOS'ta hiçbir sıkıntı yok kendim kullanıyorum memnunum.
Hem de Ultra durable teknolojisine sahip.
Gigabyte'dan yenilikçi PCI-e metal koruyucu, gelişmiş grafik kartlarının gereken desteğini sağlamak için PCI-e konnektörleri güçlendiriyor. PCI-e metal koruma, topraklanmış sistem gibidir, ayrıca olası müdahalelere karşı koruma sağlar. *ürün özellikleri modellere göre değişkenlik gösterebilir.

Rev modelleri arası BIOS Update de sorun çıkaranları gördüm 5 5600X için güncelleme yapamamış arkadaşlar var.

Rev modelleri arası BIOS Update de sorun çıkaranları gördüm 5 5600X için güncelleme yapamamış arkadaşlar var.
Ben yapmıştım. Çok kolay bir şekilde sorun olmadan yaptım. Velhasıl Kelam, en iyi B550 anakart budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı