RX 5500 XT sürümünüz nedir?

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartım var Radeon Software'deki güncel sürüm 20.11.2 fakat AMD'nin sitesinde WHQL lisanslı farklı bir sürümün çıktığını görüyorum. Radeon Software'dan güncelle dediğimde sürümünüz güncel diyor. Aynı karta sahip olan arkadaşlar sürümlerini söyleyebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bendeki de 20.11.2 sürümü ve daha yeni güncelledim.
Bir şey sorcam sizde performans=>ayarlanıyor=>Vram saat hızı 'nı kaç mhz gösteriyor

AMD'nin driver sitesinden görebilirsiniz. Normal sürüm yerine Önerilen WHQL Microsoft onaylı sürüm var. Genelde sorun yaşayanlar geçer. Ben de şuan bu sürümü kullanıyorum.
Hocam onu anladım fakat Radeon Software'den güncelle dediğim zaman son çıkanları niyeyse görmüyor.

Hocam bende de aynı kart var son gelen güncellemeler sağlıklı değil. DDU ile önerilen sürüme geçtim daha stabil fakat yine tam olarak çözüm diyemem.

Bende sağlıklı. Gerçi Nisan'dan beri kullandığım tüm sürücüler sağlıklı, sende ne oldu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…