RX 5500 XT sürümünüz nedir?

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartım var Radeon Software'deki güncel sürüm 20.11.2 fakat AMD'nin sitesinde WHQL lisanslı farklı bir sürümün çıktığını görüyorum. Radeon Software'dan güncelle dediğimde sürümünüz güncel diyor. Aynı karta sahip olan arkadaşlar sürümlerini söyleyebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@basganmemduh olmaz. Yapabiliyorsan belki yenileme hızını 74-73Hz yaparsan o VRAM saat hızı kullanımı düşebilir. En kötü ihtimalle mining virüsü girmiştir dikkat et derim, virüs taraması yaptırırsın.

@Huseyinatik sistemin kalanı nedir, hangi oyun, RAM'ler ne alemde, HDD mi var SSD mi? Ekran kartı kaynaklı olup olmadığı bile belli değil sorununun.

Ya hocam bana yardımcı olabilir misiniz? Oyun içinde gpu kullanımı 99 ken bir anda 50 ye düşüyor ve fps drop yiyorum bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Birde msi afterburnerden baktığımda gpu 2 sıcaklığı 96 ya falan çıkıyor

Hocam sizin kullandığınız sürüm neydi?
seninkiyle aynıydı. Şimdi yeni sürücüyü kurucam sorunum düzelirse yazarım buraya. Eğer sorun düzelirse bizim kullandığımız sürüm çok da iyi değilmiş demektir

@basganmemduh olmaz. Yapabiliyorsan belki yenileme hızını 74-73Hz yaparsan o VRAM saat hızı kullanımı düşebilir. En kötü ihtimalle mining virüsü girmiştir dikkat et derim, virüs taraması yaptırırsın.

@Huseyinatik sistemin kalanı nedir, hangi oyun, RAM'ler ne alemde, HDD mi var SSD mi? Ekran kartı kaynaklı olup olmadığı bile belli değil sorununun.

Hocam mining virüsünü Windows Defender iç dış tam tarama ile bulabilir miyim sizce?

Ryzen 5 3500 x kingston a 2000 500 gb ssd ve 8gb 3200 mhz ram. Sistem bu şekilde hocam. Hocam birde güncelle dedim 21.2.1. geldi Amd'nin sitesine bakıyorum öyle bir sürüm bile yok.

Hocam karttan memnun musunuz ısı değerleriniz nasıl. İlk defa aynı kartı kullanan birini gördüm.
kartan fazlasıyla memnunum, ısı değerleri biraz yüksek gibi geliyor ama o da fanların çalışma hızı otomatikte olduğu içindir, şu ana kadar hiçbir oyunda donma fps düşüklüğü vb. bir şey yaşamadım

kartan fazlasıyla memnunum, ısı değerleri biraz yüksek gibi geliyor ama o da fanların çalışma hızı otomatikte olduğu içindir, şu ana kadar hiçbir oyunda donma fps düşüklüğü vb. bir şey yaşamadım
Ne kadar zamandır kullanıoyorsunuz? Hocam gpu kullanımında düşüklük vs yaşamıyor musunuz? Birde şu anki sürümünüz nedir?
@Huseyinatik 1x8 GB RAM ile düşmesi çok normal. 2x8 GB hem o işlemci hem de ekran kartı için lazım olan RAM. Ben Ryzen 1500X ve 2x8 GB RAM ile kullanıyorum bu kartı karşılaştırmak istersen videolarıma bak derim. Çoğu AAA oyun var ve hiç düşme yok.

Hocam kafayı yicem ya fortnite da donuyor. Gpu kullanımının düşmesiyle ramin ne alakası olabilirki acaba ya? Ram alsam geçecek mi onuda bilmiyorum sistemi alalı henüz 2 ay bile olmadı.
@Huseyinatik 1x8 GB RAM ile düşmesi çok normal. 2x8 GB hem o işlemci hem de ekran kartı için lazım olan RAM. Ben Ryzen 1500X ve 2x8 GB RAM ile kullanıyorum bu kartı karşılaştırmak istersen videolarıma bak derim. Çoğu AAA oyun var ve hiç düşme yok.

Abone oldum hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı