RX 5500 XT vs GTX 1650S

İki kişi güzelce anlatmaya çalışıyoruz. Biraz araştırmak yerine karşıdakinine saldırıyorsun. Sakin kafayla attığın konuları bir oku bence. :)

@Fatalis daha fazla dil dönmeyin hocam. Zamanla kendisi anlar.

Gaming X modelini almak pek mantıklı değil aynı fiyata 1660S varken. Ayrıca Pulse modelinin soğutması gayet iyi.
Pulse modelinin de soğutması iyi ama bir Gaming X kadar değil. 1660S biraz daha iyi olsa da bu kartın güzel bir OC performansı olduğunu unutmamak lazım.

Mümkünse Gaming gecesi veya stokların yenilenmesini falan bekleyip 1660S/Ti falan ikisinden de çok daha iyi. 1650S vs 5500 XT 8 çikititayt arasından 8 çikititayt olduğu için 5500 XT ama 4 çikititaytlık versiyonu ise 1650S.

Amacım yüksek ayarlarda minimum 165 FPS almak mevcut karşılaştırma videoları da RX 5500XT'den yana bu kartı almaya karar verdim destek için teşekkürler herkese 🙂

Dostlar çok basit bir sorum var. Sipariş vereceğim 3 gündür karar veremedim. CS:GO için hangi kartı önerirsiniz?

Lütfen fanboyluk yapmadan öneri verin, bu arada işlemci 10100F sipariş verdim.

1660S > RX 5500XT 8G > 1660 > 1650S > RX 5500XT 4G.
ASUS Phoenix önermiyorum, onun yerine Palit, Galax gibi kartlara bakabilirsiniz. Fakat Palit 1650 Super'lerde sosyalde ve kendimde gördüğüm kadarı ile genel bir cw sorunu var. 1650Slerde sadece ASUS Phoenix, Zotac, MSI Aero ITX modellerinden uzak durun.

1650S'in o modeli iyi değil, zaten çift fanlı olsa bile sonucu pek etkilemez. RX 5500 XT daha güçlü ama sıkıntı yaşama ihtimaliniz 1650S'e göre fazla.

hangisini tercih edeceğiniz size kalmış, ben ihtimalleri ve farkları söyledim.

Galax 1650S ile benim kullandığım Palit 1650S yakın soğutma performansı veriyor. Ek olarak ara ara MSI Gaming X'ten bile serin çalışıyor, 2000MHz Core OC'li hali bile 70dereceyi geçmiyor.
İki kişi güzelce anlatmaya çalışıyoruz. Biraz araştırmak yerine karşıdakinine saldırıyorsun. Sakin kafayla attığın konuları bir oku bence.:)

@Fatalis daha fazla dil dönmeyin hocam. Zamanla kendisi anlar.

Gaming X modelini almak pek mantıklı değil aynı fiyata 1660S varken. Ayrıca Pulse modelinin soğutması gayet iyi.

Bunun gibi bir kart varken sırf soğutması iyi diye 5500XT 8G ye 100₺ fazla vermek çok saçma olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı