RX 5500 XT vs RTX 2060

Adamına göre değişir ama bu arkadaşların referansı var. Bu zamana kadar ikinci el bilgisayar parçalarımın hepsini buradan aldım henüz dolandırılmadım(en az 20-30 parçaya denk geliyor) İlan sahiplerinin referanslı ve referanslarının güncel olmasına dikkat ettiğin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Adamına göre değişir ama bu arkadaşların referansı var. Bu zamana kadar ikinci el bilgisayar parçalarımın hepsini buradan aldım henüz dolandırılmadım(en az 20-30 parçaya denk geliyor) İlan sahiplerinin referanslı ve referanslarının güncel olmasına dikkat ettiğin sürece sorun yaşayacağını

Pek anlamıyorum o siteyi alicam cidden 5000 se

Pek anlamıyorum o siteyi alicam cidden 5000 se

Valla hocam DH'de bir karta fahiş fiyat koyanların ilanlarına anında dalıyorlar. Bunu ben de yapıyorum hobi olarak. RTX 2060'ların fiyatı şu an 5500'ü geçmez. 1070ler ise 3500-4000 bandında satılıyor. 1660Ti'ler ise 4750TL 'e satılıyor. Dediğim gibi foruma girin, işim garanti olsun derseniz referansı çok yüksek olan kişilerin ilanlarına bakın, diğerlerine nazaran daha yüksek fiyata koyarlar ama yine de sahibinden'den ucuz olur. Hem de güvenilir olur. Ben en son kartımı oradan aldım ASUS Expedition GTX 1070 4000TL'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı