Konu şu aslında. Sinerji.com dan 1350 TL'ye RX 590 Nitro+ Special Edition aldım. Ve kargoda ama aklım halen RX 5500 XT'de fiyat bazında ne kadar olacak bilmiyorum. TDP olarak düşük ama performans olarak ve F/P olarak ne olacak bilmiyorum.
Sizce kutusunu açmayıp iade edip bekliyim mi? Yoksa kullanayım mı? Çok kararsız kaldım. Ve bir türlü çıkış yapmadı Bu da beni sabırsızlandırıyor.
5700XT olarak okumuşum, o yüzden mesajı düzenliyorum, özür dilerim.
RX590 da 1350 TL'ye çok iyi bir kart, kullanın derim. İade etmeye gerek yok bence, evet biraz TDP değeri fazla ama o fiyat için gayet iyi bir performansı var.
RX 5500 XT, AMD'nin oyun bazlı en güncel kartlarından biri. Üst seviye olarak yer bulmakta. Bunu tartışmaya gerek yok. Size gelen kart 500 serisi içinde en son çıkan model ve F/P olarak sunulmakta. İkisini karşılaştırmak mümkün değil. İmkanınız varsa RX 5500 XT'ye geçin.
RX590 ile RX5700XT arasında dağlar kadar fark var, bu iki kartın karşılaştırılması doğru değil ki.
RX590 Nvidia tarafında GTX1660'a rakip olarak çıkan bir kart.
RX5700XT ise 2070-2070Super ayarında bir kart. Sisteminiz RX5700XT için yeterliyse ve paranız da varsa almamak için bir sebep yok.
RX 5500 XT, AMD'nin oyun bazlı en güncel kartlarından biri. Üst seviye olarak yer bulmakta. Bunu tartışmaya gerek yok. Size gelen kart 500 serisi içinde en son çıkan model ve F/P olarak sunulmakta. İkisini karşılaştırmak mümkün değil. İmkanınız varsa RX 5500 XT'ye geçin.
Yok yok. Hatam oldu o konuda benimde. 5500 serisinde amaç GTX 1650-1660 ile yarışmak için sürülüyor. 1650'yi geçmişliği var ancak beklenecek bir kart olduğu muamma. Şahsen RX 590 aldıysam kullanırdım. Upgrade olacaksa 2020 baharı beklenebilir.
5500XT, Rx 580 İle 590 arasında performans veren bir kart. Tek avantajı daha az güç tüketmesi. Dezavantajı ise 4GB VRAM'in günümüz için yetmemesi, daha fiyatlarının ucuz olup olmayacağının belli olmaması.
Bende RX 580 Strix aldım 1220'ye ve benim de aklıma bayağı takılmıştı bu 5500XT. Ama 4GB gerçekten yetersiz. GTA V bile 4GB'nin üzerine çıkıyor.