RX 590 mı RX 5500 XT mi?

Hocam bari AM3+ için bir de işlemci önerinde bilgisayar toplama rehberine döndereyim :) .

O anakarta takabileceğin her işlemci birbirinden berbat. :D Yeni anakart ve RAM lazım ama ikinci el 4. Nesil i7 falan bulursan RAM almana gerek kalmaz fakat güncel sistem alın o anakarta takacaginiz her işlemci paranızı çöpe atmanızdan farkı yok.

O anakarta takabileceğin her işlemci birbirinden berbat. :D Yeni anakart ve RAM lazım ama ikinci el 4. Nesil i7 falan bulursan RAM almana gerek kalmaz fakat güncel sistem alın o anakarta takacaginiz her işlemci paranızı çöpe atmanızdan farkı yok.

Oldu hocam sağ olun ben şimdilik o zaman GTX 1660 Super'i alıp diğerlerini de yavaştan yükseltirim :).

Yahu ne bileyim, başlığı okudum, sonra son mesajları gördüm, masada olan ekran kartı 5500XT ise 1660 super daha iyidir dedim, halbuki soru hatalıymış 😬

Yalnız ben seni özellikle etiketlemiştim gittiğin yol yol değil diye uyarmak için ama fena gözden kaçırmışsın. 🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı