RX 5500 XT'te Ray Tracing ve RSR var mı?

phan metal

Centipat
Merhaba.

RX 5500 XT'de;

1. Ray Tracing var mıdır? Varsa her oyunda açılabilir mi? Örneğin PSP oyunlarında, Nintendo Switch oyunlarında falan.
2. RSR özelliği var mıdır?

Ucuz bir tane denk geldi de. Ben 1080P 60FPS oynamaya bayılıyorum zaten, bana yeter ve oynanacak çok güzel oyunlar var. Bunları ışıklı mışıklı 1080P 60FPS akıcı oynayayım dedim :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde ışın izleme yok ama bazı oyunlarda açılabilir gözüküyor. Zaten bu yöntemi GTX 16 serisi gibi kartlarda da görmek mümkün. Siz yok olarak düşünün. RSR ise desteği olan oyunda açılabilir. 8 GB modeli ise 1080P için genel olarak güzel bir kart. Bütçeye göre 1660 Super de bakabilirsiniz.

RSR var.

@Yener K., RSR her oyunda açılabiliyor. Bunu Radeon Software'den oyun bazlı ayarlayabiliyorsun. Senin dediğin FSR.
Bizim makalede de binlerce oyun denmiş. Şansa belki desteği çıkmayan oyun olur diye öyle yazdım.

Normalde ışın izleme yok ama bazı oyunlarda açılabilir gözüküyor. Zaten bu yöntemi GTX 16 serisi gibi kartlarda da görmek mümkün. Siz yok olarak düşünün. RSR ise desteği olan oyunda açılabilir. 8 GB modeli ise 1080P için genel olarak güzel bir kart. Bütçeye göre 1660 Super de bakabilirsiniz.
Hocam şimdi Nvdia'nın eski bir çok kartına o özellik geldi ama çok kötü performansı oluyor DLSS olmadığı için o kartlarda. Fena FPS düşüşü ve gecikme oluyor.

RX 5500 XT'de RSR var ise bunu telafi eder diye düşündüm ben. Bir düşünce tabi.
Bir de RT'yi her oyunda aktif etmek isterdim ben ama ütopik düşünce galiba.

Mesela Cemu ile Zelda BotW RT destekliyor normalde ama Cemu ile Xenoblade X desteklemiyor. AMD ayarlarından açılabilen bir şey olsa, güzel olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı