RX 5500 XT'ye Ryzen 5 5600 alınır mı?

Reanex

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben işlemci ve anakartımı değiştirmeye karar verdim son zamanlarda. Araştırmalarım sonucu Ryzen 5 5600 ve MSI B450M Bazooka V2 ve Ryzen 5 5600 almaya karar verdim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım ekran kartıyla? Önceki işlemcim de Intel i5 6500'dü. Performans artışı sağlar mıyım?

Merhaba. Ben işlemci ve anakartımı değiştirmeye karar verdim son zamanlarda. Araştırmalarım sonucu Ryzen 5 5600 ve MSI B450M Bazooka V2 ve Ryzen 5 5600 almaya karar verdim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım ekran kartıyla? Önceki işlemcim de Intel i5 6500'dü. Performans artışı sağlar mıyım?
Valorant'da falan artabilir ama ekran kartı değiştirmeniz gerek.

Performans artar. Bütçe nedir?

Valorant'ta falan artabilir ama ekran kartı değiştirmeniz gerek.

Bütçe sıkıntım yok. Zaten ekran kartımdan memnunum. Tek istediğim Online oyunlarda olan performans kaybımın gitmesi ve çok pis FPS düşmesi yiyorum. Bir şey yapmazken CPU USG 40'larda geziniyor. Bu sorun kalkar mı?

Bütçe sıkıntım yok. Zaten ekran kartımdan memnunum. Tek istediğim Online oyunlarda olan performans kaybımın gitmesi ve çok pis FPS düşmesi yiyorum. Bir şey yapmazken CPU USG 40'larda geziniyor. Bu sorun kalkar mı?

Yerinizde olsam bütçemi biraz daha zorlayarak AM5'e geçerdim, özellikle FPS oyunlarında çok daha yüksek bir FPS söz konusu.

Sadece işlemci değiştirmeniz yeterli olur. Direkt i7 7700 işlemci alın geçin. İleride komple DDR5 sistem alırsınız. Hatta uyguna bulursanız i7 7700K daha iyi olur. Temel ve Turbo frekansı daha fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı