RX 5500X Ekran Kartı Alınır Mı?

Buna bakabilirsin. 45 dakika sonra indirime girecek ve kendisi en iyi 5500XT modellerinden biri 😀

Hocam yapma Sapphire dedin gözümden yaş aktı rahmetlinin markası da Sapphire idi :D.
Yine bir ekran kartı faciası yaşamak istemiyorsan ekran kartına düzgün bakmalısın, 4-5 ayda bir bakımlarını yapmalısın, sıcaklığı tam yükte 80 dereceyi geçmemeli. Kullandığın güç kaynağı kaliteli olmalı, dalgalı voltaj vermemeli.

Çok yük altına girmişti tık bile demezdi rahmetli, tozdan uzak, rahat bir hayatı vardı suçu Sapphire'den biliyorum.

Hocam yapma Sapphire dedin gözümden yaş aktı rahmetlinin markası da Sapphire idi :D.

Çok yük altına girmişti tık bile demezdi rahmetli, tozdan uzak, rahat bir hayatı vardı suçu Sapphire'den biliyorum.

Bence suç doğrudan Sapphire kaynaklı değildir. Yine de o markayı tercih etmek istemezseniz bu da alınabilir. 4GB olması dezavantaj ama bu da indirimle 1600TL bandına inecektir.

Bence suç doğrudan Sapphire kaynaklı değildir. Yine de o markayı tercih etmek istemezseniz bu da alınabilir. 4 GB olması dezavantaj ama bu da indirimle 1600TL bandına inecektir.

Forumda Sapphire'in önerilmediği ile alakalı çok yorum var, 4 GB'lık modele de baktım 4 GB günümüz koşulları için çok yeterli değil gibi.
Bence suç doğrudan Sapphire kaynaklı değildir. Yine de o markayı tercih etmek istemezseniz bu da alınabilir. 4 GB olması dezavantaj ama bu da indirimle 1600TL bandına inecektir.

Asus ROG-STRIX-RX VEGA56-O8G-GAMING 8GB VR &4K Gaming Ekran Kartı bir an için gözum buna takıldı fakat hem kasama sığmaz hem de 650W PSU istiyor, ayrıca işlemcimle (Xeon X5675) darboğaz yapar.

Forumda Sapphire'in önerilmediği ile alakalı çok yorum var, 4 GB'lık modele de baktım 4 GB günümüz koşulları için çok yeterli değil gibi.

Asus ROG-STRIX-RX VEGA56-O8G-GAMING 8GB VR &4K Gaming Ekran Kartı bir an için gözum buna takıldı fakat hem kasama sığmaz hem de 650W PSU istiyor, ayrıca işlemcimle (Xeon X5675) darboğaz yapar.
Bütçe sorun olmazsa bunu alıp hediye 40 dolar kuponu satarak paranın bir kısmını geri alabilirsiniz.

Bütçe sorun olmazsa bunu alıp hediye 40 dolar kuponu satarak paranın bir kısmını geri alabilirsiniz.

Evet bunu almaya niyetliydim fakat indirimi kaçırdık, başka sefere artık :(
Maalesef ortaya çıktı ki x58 sistemlerde bu kartın çalışmadığına dair birkaç bilgi ortalıkta dolanıyor, riskli olacağından ve çalışan güncel kartlar olarak nvidia dışında seçenek kalmaması dolayısıyla sanırım 2060 düşünmekteyim, seneye falan ana sistemi değiştiririm büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı