Kendisi gayet güzel bir modeldir, o para verilir mi tartışılır ama yine de hayırlı olsun.5500XT msi gaming x te karar kıldım 2200tl idi.
Sapphire model le arasında 100tl falan var diye buna karar kıldım zatenKendisi gayet güzel bir modeldir, o para verilir mi tartışılır ama yine de hayırlı olsun.
Pulse da çok iyidir, ama 100 lira farka ben de Gaming X alırdım. Pulse normalde çok daha ucuz da stoklar sağolsun yükselmiş.Sapphire model le arasında 100tl falan var diye buna karar kıldım zaten
/summon @kinoRX 5500 XT 8 GB iyidir alabilirsin, yazılımsal sorunlu diyenlerin çoğu deneyimlememiş muhtemelen.
sapphire modeller fanları %30 da geliyo diye duydum aslında sapphire daha mantıklı gibi bekleyip 1900 e düşmesini mi bekliyim acaba@Fatih8017 tamamdır nasıl istersen. Yalnızca bu kartı aldığında ayarlarıyla oynama, daha önce birisi MSI'ın Dragon Center programı yüzünden sorun yaşamıştı bu kartla silince düzelmişti. MSI ve ASUS, Nvidia kartlardaki başarısını AMD kartlarda gösteremiyor ilginç bir şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.