RX 5500XT 8GB ile GTX 1660 takas edilir mi?

• Konuyu başlatan Femto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 2.871
Bu video'nun tarihinede bakın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yükleyen kanalın ne olduğu belirsiz, 51 like 67 dislike var ve videoda %1, %0.1 gibi değerler bile verilmemiş. Dalga mı geçiyorsunuz cidden? Bir kişi yorumlarda bu kartın 1660 değil, 1660 Super olduğunu belirtmiş hatta.

Yükleyen kanalın ne olduğu belirsiz, 51 like 67 dislike var ve videoda %1, %0.1 gibi değerler bile verilmemiş. Dalga mı geçiyorsunuz cidden? Bir kişi yorumlarda bu kartın 1660 değil, 1660 Super olduğunu belirtmiş hatta.
RX 5500 XT 8GB ben beğenmiyorum açıkçası bana göre 1660 daha iyi ve daha performanslı Oyun noktasında.Size göre herhalde Nvidia çöp konu açmışsınız bende kendi fikrimi söylüyorum almak size kalmış ben karışamam.

RX 5500 XT 8GB ben beğenmiyorum açıkçası bana göre 1660 daha iyi ve daha performanslı Oyun noktasında.Sİze göre herhalde Nvidia çöp konu açmışsınız bende kendi fikrimi söylüyorum almak size kalmış ben karışamam.
Sizin fikriniz gerçeği yansıtmıyor çünkü. Ben kendim AMD'den Nvidia'ya geçmeyi düşünüp bu konuyu açıyorum, siz bana diyorsunuz ki "Nvidia çöp konusu açmışsınız", dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz?

Oyun performansı olarak 1660'ın önde olduğu falan yok, birbirilerine gayet denk kartlar. Bazı oyunlarda 5500XT bir miktar önde olur, bazılarında 1660 önde olur ama performansları gayet yakın olan kartlar, birbirilerinin denkleri.

Eğer bilgili değilseniz yorum yapmayın. Ben bu konuyu "sizin" yorumunuzu merak ettiğim için açmadım, bilgili insanların yorumlarını merak ettiğim için açtım.

Sizin fikriniz gerçeği yansıtmıyor çünkü. Ben kendim AMD'den NVIDIA'ya geçmeyi düşünüp bu konuyu açıyorum, siz bana diyorsunuz ki "NVIDIA çöp konusu açmışsınız", dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz?

Oyun performansı olarak 1660'ın önde olduğu falan yok, birbirilerine gayet denk kartlar. Bazı oyunlarda 5500XT bir miktar önde olur, bazılarında 1660 önde olur ama performansları gayet yakın olan kartlar, birbirilerinin denkleri.

Eğer bilgili değilseniz yorum yapmayın. Ben bu konuyu "sizin" yorumunuzu merak ettiğim için açmadım, bilgili insanların yorumlarını merak ettiğim için açtım.

Bana göre 1660 daha iyi kendi kartım RX 5600 XT olmasına rağmen bunu söylüyorum sizin gibi AMD fanboyluğu yapmıyorum. Neyse daha fazla uzatmayalım alacaksanız hayırlı olsun iyi forumlar.
Sizin fikriniz gerçeği yansıtmıyor çünkü. Ben kendim AMD'den NVIDIA'ya geçmeyi düşünüp bu konuyu açıyorum, siz bana diyorsunuz ki "NVIDIA çöp konusu açmışsınız", dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz?

Anlamadığım nokta ikisi de size göre aynı performansı veriyorsa neden geçmeyi düşünüyorsunuz ki bir de üstüne para vereceksiniz. İşlemciyi sat üstüne para ekleyip daha iyi bir işlemci al.

RX 5500 XT 8GB hem mining hem de oyun anlamında GTX 1660'dan daha iyi bir kart. Üstüne para vermesi gerekir.
Soğutma, görünüş ve NVENC gibi özellikler için arada fiyat farkı olmadan kafa kafaya takas uygun gibi düşündüm ben, zaten çok oyun oynayan birisi değilim dediğim gibi. LoL gibi bir oyunda arada gerçekten çok performans farkı olur mu, ya da NVENC kullanarak yayın yaparken çok performans düşüşü yaşar mıyım?
FPS değerleri aynı fakat kartı 6K civarlarına satıp kartlar ucuzlayınca 3060/Ti alabilirsin.
Karta o civarda teklif hiç gelmedi, 4500'den koyduğumda herkes sürekli 3500,3750TL veririm gibi tekliflerde bulundular. Ayrıca işlemcim 10400F olduğundan, ekran kartına sürekli ihtiyacım var.

Birazcık aydınlatma için ve NVENC için değmez şahsen. Şuan memnunsanız devam edin derim. Gerçekten farklı bir kart almak istiyorsanız elinizdeki kartı ederine göre satıp, fiyatlar düzelince üst seviye model alabilirsiniz.

Aşağı yukarı aynı süre kullanılmış kartlar, benim kartım 3-4 ay daha fazla kullanılmış sadece. Aralarındaki performans farkı benim için çok önemli değil, nvenc kodlama vesaire için takaslamayı düşünüyorum bir 1660 ile. Benim kartımın modeli Sapphire Pulse, 1660'ın modeli ise MSI Gaming X. Kafa kafaya takas olacak, para ile işimiz yok gibi. Sizce mantıksız mı?
@kino hocam sizce?

Mantıksız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı