RX 5500XT-R3 3100 sistem toplama

2 tane

Bütçenizi 143 lira aşıyor.

2 Tane.

Ekran kartı 1660S alınıp SSD 480 GB olabilir hocam.

2 tane

Hocam belirttiğim bütçe aralığında buna benzer iyi bir özelleştirilebilir hazır sistem var mı?

AMD sistem toplamak istiyorum. Çok bütçem yok bu Max diyebilirim bütçem için. Sistem nasıl?
R3 3100 3, 6~3, 9GHz 4/8 18MB önbellek.
Gigabyte B450M-S2H V2 3600MHz (O.C)
16 GB (8*2) Adata XPG 3000 MHz.
XFX AMD Radeon RX 5500 XT 8 GB.
Adata 480 GB SSD 520-450.
Gamepower Wraith 650W 80+ Bronze.

Gaming gen TR'den bakabilirsiniz sizin istediğiniz ürünleri görmüştüm hazır sistem olarak hatta M.2 SSD dahil ve fiyatlar oldukça uygun eğer fiyat çok uygun gelirse GTX1660 bile tercih edebilirsiniz güvenilir bir site.

Son attığıma RAM takviyesi yapıp alırsanız sizin alıcağını sistemden daha ucuza denk gelir.

Son attığıma RAM takviyesi yapıp alırsanız sizin alıcağını sistemden daha ucuza denk gelir.
Hocam sinerjideki rainbow beni aşar. 2. Attığınız PC hocası 1650 de özelleştirilebilse güzel olur da öyle değilmiş. Son attığınızda yine aynı şekilde hazır sistem ayriyetten 8gbram alıp takviye yapmayı beceremem diye korkuyorum.

Hocam sinerjideki rainbow beni aşar. 2. Attığınız PC hocası 1650 de özelleştirilebilse güzel olur da öyle değilmiş. Son attığınızda yine aynı şekilde hazır sistem ayriyetten 8gbram alıp takviye yapmayı beceremem diye korkuyorum.
Hocam bu sistemi almanızı öneririm. İçindeki ekran kartı 1660 TI. Arkadaşın attığı 3 sistemden de daha güçlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı