RX 5500XT sistem açılmıyor

Fowen

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni ekran karti aldim. RX 5500 XT XFX 4 GB eski kasama sigmadigindan dolayi yeni kasaya geçtim. Her şeyi doğru yaptığımi düşünüyordum güç kablolarını takip sisteme elektrik verdiğimde tepki olmadi. Sadece anlik PSU da fişi takarken çat diye ince bir ses geldi daha sonra da açılmadı. PSU sigortası atmis olabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

WattMan olamaz, o üst üste en fazla 5 kere olur diye düşünüyorum. Bağlantıları sıfırdan yapmayı dene.

Psu'yın markası nedir?

WattMan olamaz, o üst üste en fazla 5 kere olur diye düşünüyorum. Bağlantıları sıfırdan yapmayı dene.

Bilgisiyar hiç açılmadı WattMan açıldıktan sonra olan hata değil mi?

Psu'yın markası nedir?

Thermaltake ve sıkıntısız kullanıyordum sigmadi diye yeni kasaya geçtim bir şeyi yanlış yaptık belli ki.

PSU modeli? Kalitesiz ise veya gücü yetmemiş ise PSU iptal olmuş olabilir diyeceğim fakat ilk çalışmada da patlaması bana pek mantıklı gelmiyor ama yine de olası bir durum.

Bilgisiyar hiç açılmadı WattMan açıldıktan sonra olan hata değil mi?

Thermaltake ve sıkıntısız kullanıyordum sigmadi diye yeni kasaya geçtim bir şeyi yanlış yaptık belli ki.

Hımm hiç açılmadı öyle mi, vallahi ne desem bilemedim .

Modeli? Litepower - TR2 (gold olmayan) - Smart serileri pek iyi seriler değildir.

PSU bu ama dediğim gibi sıkıntısız çalışıyordu neyi yanlış takmış olabiliriz her şeyi taktik dogru bir sekilde diye düşünüyorum ama calismadi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…