RX 5500XT sistemde CS:GO'da yüksek GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

JavilaX

Kilopat
RAM
Adata XPG Gammix D30 3000 MHz CL16
Ekran kartı
XFX Thicc II RX 5500XT 8GB
Anakart
MSI B450M Tomahawk Max
İşlemci
Ryzen 5 3500X
IMG_20220109_165700.jpg

CS:GO'da GPU kullanımım %80'den aşağı inmezken CPU kullanımım %40 %50'lerde dolaşıyor. Ayrıca daha önce ortalama 600 700 FPS arası alırken şu anda 450 500 FPS alıyorum.
Sorunun kaynağı ne olabilir?

Aga vallahi benim derdim GPU ve CPU kullanmaması senin derdin bu ne deyim :D. FPS düşmesi vs yemiyorsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum oynanışına vs. fps_max yapmayı dene bir. Gelen yamalardan ve arkada bir şeyin açık olmasından dolayı da FPS düşmüş olabilir.

Benim bildiğim kadarıyla GPU kullanımın yüksek olması normal ve FPS'in düşüşü sanırsam oyunla ilgili benim bir arkadaşımın 2080 Ti'ı var ama oyunda 40 50 FPS alıyordu sonra kendi kendine düzeldi.

Aga vallahi benim derdim GPU ve CPU kullanmaması senin derdin bu ne deyim :D. FPS düşmesi vs yemiyorsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum oynanışına vs. fps_max yapmayı dene bir. Gelen yamalardan ve arkada bir şeyin açık olmasından dolayı da FPS düşmüş olabilir.
Konsola fps_max 0 yazdım zaten yoksa 120 fps sabitliyor.
Benim bildiğim kadarıyla GPU kullanımın yüksek olması normal ve FPS'in düşüşü sanırsam oyunla ilgili benim bir arkadaşımın 2080 Ti'ı var ama oyunda 40 50 FPS alıyordu sonra kendi kendine düzeldi.
Fakat CS:GO bildiğim kadarıyla daha işlemci odaklı bir oyun. Normal şartlarda GPU kullanımı %100 olsa bile benim için sorun teşkil etmez ama CPU kullanımı %50' yi geçmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı