Merhaba arkadaşlar, öncelikle bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok. Aldığım bilgisayarda 5-6 ay sonra FPS sorunu olmaya başladı 300-350 FPS alırken 30'a düştü. Bunu nasıl düzelteceğim?
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok. Aldığım bilgisayarda 5-6 ay sonra FPS sorunu olmaya başladı 300-350 FPS alırken 30'a düştü. Bunu nasıl düzelteceğim?
PSU kaynaklıdır. 500W yeter mi tam emin değilim. PSU kaliteli olması önemli.
8 GB RAM arkada bir şey çalışmıyorsa neredeyse tüm oyunlarda yeter haberiniz olsun.
PSU kaynaklıdır. 500W yeter mi tam emin değilim. PSU kaliteli olması önemli.
8 GB RAM arkada bir şey çalışmıyorsa neredeyse tüm oyunlarda yeter haberiniz olsun.
Virüs taraması yaptım bir şey yoktu sıcaklıklarda normal biosuda güncelledik ekran kartında sorun varsa diye eski sürüme de geçtim öyle de olmadı çok garip bir durum ne yapacağımızı şaşırdık.
FPS sınırlayıcı açık değil format atmaya da çarem kalmayınca bakacağım teşekkür ederim yardımın için.
Virüs taraması yaptım bir şey yoktu sıcaklıklarda normal biosuda güncelledik ekran kartında sorun varsa diye eski sürüme de geçtim öyle de olmadı çok garip bir durum ne yapacağımızı şaşırdık.
FPS sınırlayıcı açık değil format atmaya da çarem kalmayınca bakacağım teşekkür ederim yardımın için.
Eski sürümlere geçme aynı kart bende de var. Performansı yeni sürücülerle daha iyi. BIOS güncellediysen CMOS temizliği de yapsaydın. Anakart pilini çıkartıp 1 dakika bekle geri tak. Bu sırada RAM'ler 2133Mhz'e düşebilir geri yükseltirsin BIOS'dan.
Eski sürümlere geçme aynı kart bende de var. Performansı yeni sürücülerle daha iyi. BIOS güncellediysen CMOS temizliği de yapsaydın. Anakart pilini çıkartıp 1 dakika bekle geri tak. Bu sırada RAM'ler 2133MHz'e düşebilir geri yükseltirsin BIOS'dan.