RX 5500XT vs. 1650 Super

Bütçe
2000

Hamza16GG

Hectopat
Merhabalar,
Öncelikle ben genellikle "Valorant" oynuyorum ve şu anki sistem ile biraz zorlanıyorum APU olduğu için ileride (4-5 ay içinde) GPU alıp CPU'yu yükselteceğim RX 5500XT yeni driverlar geldi 1660 Super ile kapışıyormuş RX 5500XT almak mı daha mantıklı yoksa 1650 Super mi? (Ara sıra Twitch'de canlı yayınlar açıp YouTube için video da çekmeyi planlıyorum) tabii ki sadece Valorant değil sistemin yeterli olduğu birkaç AAA oyunlarınıda oynayacağım. Önerileriniz nedir? Bütçem Max: 2000 TL.

1650 Super kullanıyorum, tavsiye ederim, performansı fiyatına göre gayet tatmin edici, fabrika çıkışlı overclock olmasına rağmen de yükte bile gayet serin çalışıyor. RX 5500 XT karşısında da 300-400 lira gibi bir fiyat avantajı var. Sadece Vram konusunda problem yaratabilir, en iyi seçim GTX 1660 Super olurdu kanımca.

1650 Super kullanıyorum, tavsiye ederim, performansı fiyatına göre gayet tatmin edici, fabrika çıkışlı overclock olmasına rağmen de yükte bile gayet serin çalışıyor. RX 5500 XT karşısında da 300-400 lira gibi bir fiyat avantajı var. Sadece Vram konusunda problem yaratabilir, en iyi seçim GTX 1660 Super olurdu kanımca.
Asus Phoenix PH-GTX1650S-O4G GeForce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com bu ekran kartı alınmalımı sizce ?

Evet bende bu yüzden kararsız kalıyorum 5500XT mi yoksa bu model mi diye, ikisinede ısınıyor diyenler var hangisi daha iyi performans ve daha az ısı degerleri verirse onu almak istiyorum bilgin var mı bu konuda?
1650S genel anlamda ısınmayan bir kart, zaten çok az güç çekiyor. Kartın soğutma bloğunun da çok kötü olmadığını söyleyenler vardı. 5500XT’de Sapphire Pulse veya XFX alırsanız bir sorun çıkmayacaktır, ikiside sorun çıkarmayan modeller. Bütçe sorun yapmayacaksa 2100 TL’ye Sapphire Pulse 5500XT 8 GB tercih edin, performans farkını hissedeceksinizdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı