RX 5500XT vs RX 5600XT

Kartı alacağın yeri değiştirirsen 5500XT fiyatında 5600XT alırsın.

Haklısın ustam doğru söylüyorsun lakin benim ağzım çok yandı bu olaylardan kafamdaki şey en azından bir sıkıntı çıktığında fiziksel olarak görüşeceğim biri var. İnternet'ten alınca uğraş dur.

Haklısın ustam doğru söylüyorsun lakin benim ağzım çok yandı bu olaylardan kafamdaki şey en azından bir sıkıntı çıktığında fiziksel olarak görüşeceğim biri var. İnternet'ten alınca uğraş dur.

Hocam dikkatli bakın fiyatlara Vatan üstüne 1000 TL koyuyor o RX 5600 XT fiyatına sinerji üzerinden RX 5700 XT alınıyor ve site çok güvenli.

Zamanında Sinerji'den aldığım soğutucuyu yanlış model göndermişlerdi. Siteyle irtibata geçtiğimde olması gereken modeli göndermişlerdi. Aradaki fiyat farkı 100 ₺ falan olsa neyse derim de o kadar fiyat farkı yüz yüze muhattap görmek için verilmez. İlla mağazadan alacaksan da Itopya, Eksen mağazalarından al yine oradan o fiyata alma. Vatanın absürt fiyat politikasını bu şekilde tepkilerle olması gereken düzeye çekmedikçe adamlar bu fiyatlara ürün satmaya devam edecekler.

Arkadaşlar bu 2 karttan hangisi daha iyi? Ve iyi olmasının sebebi nedir acaba? Özellikler bölümünde her şey aynı olarak gözüküyor. Bu kadar fiyat farkı neden?

5500XT'yi 5600XT, 5600XT'yi de 5700XT fiyatına satıyorlar. Güzelmiş. Soruya gelirsek 5600XT daha iyi zaten.

bu dediğin yasaklı sitelerde mevcut. Trendyol'da 4.8 yıldız almış, kötü yorum yapan yok. En iyisi bu hem de Gaming X kaçırma.

.

Öyle diyorsanız madem bunu sipariş ediyorum. Teşekkür ederim yorumun ve uğraşın için.
Zamanında Sinerji'den aldığım soğutucuyu yanlış model göndermişlerdi. Siteyle irtibata geçtiğimde olması gereken modeli göndermişlerdi. Aradaki fiyat farkı 100 ₺ falan olsa neyse derim de o kadar fiyat farkı yüz yüze muhatap görmek için verilmez. İlla mağazadan alacaksan da İtopya, eksen mağazalarından al yine oradan o fiyata alma. Vatan'ın absürt fiyat politikasını bu şekilde t.

Bende zamanında ince hesaptan monitör sipariş vermiştim kırık şekilde yolladılar. Daha sonra ise parasını iade ettiler ama tam 20 gün beklettiler. Beklemek sıkıntı o yüzden ama haklısın teşekkür ederim yorumun için. O sitelerden alayım
Hocam dikkatli bakın fiyatlara Vatan üstüne 1000 TL koyuyor o RX 5600 XT fiyatına sinerji üzerinden RX 5700 XT alınıyor ve site çok güvenli.

Tamamdır o halde dediğin gibi yapayım. Siteden sipariş vermek daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı