RX 5600XT 6 GB vs RX 5500XT 8 GB

KaraKedi DUBLAJ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sapphire markası ekran kartı olarak Gigabyte'dan daha mı iyi? Bütçem fazla yok aslında NVIDIA'nın monitörü ucuz olsaydı RTX2060 almak istiyordum ama bu durumda ya RX5500 XT 8 GB ya da RX 5600 XT 6 GB alacağım tavsiyelerinize açığım işlemcim Ryzen 3100 overclock yapmayı düşünüyorum anakartım da Gigabyte B450M S2H (oyun odaklı bir PC toplamak istiyorum)

VRAM her şey değildir. Kesinlikle 5600 XT. Ve en iyi 5600 XT modeli Sapphire Pulse modeli. Umarım Recep Abi beni banlamaz. Testlerine bakmanı öneririm.
parayı olabildiğince azaltmaya çalışıyorum sapphire yerine gigabyte almam daha mantıklı olmaz mı araya 300-400 lira bir fark giriyor
Katılıyorum hocam ben 5600XT'yi tercih ederdim ama GeForce RTX yazısını görmekte fena olmaz.
keşke olabilse ama işte onu hadi biraz daha farkla alsam monitör için vereceğim para araya 1000 tl falan sokar bu da beni oldukça zorlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı