RX 560 2 GB vs GTX 1050 Ti 4 GB

Youtube'da milyonlarca test var. Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır alacaksanız 2 kartı da kesinlikle almayın. Parayı yiyin daha çok işinize yarar. RX 570 öneriyorum 1000-1200 TL arasında.

Youtube'da milyonlarca test var. Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır alacaksanız 2 kartı da kesinlikle almayın. Parayı yiyin daha çok işinize yarar. RX 570 öneriyorum 1000-1200 TL arasında.
ben tavsiye istemedim sadece arasında kaç fps fark olur diye sordum internette rx 560 2 gb ile gtx 1050 4 gb karşılaştırması yoktu

olmayan şey nedir ? bende biliyorum Ti 4 Gb normali 2 GB benim sorduğum soruyu isterseniz tekrar okuyun
ben tavsiye istemedim sadece arasında kaç fps fark olur diye sordum internette "rx 560 2 gb ile gtx 1050 4 GB" karşılaştırması yoktu

Demişsin sanki özellikle 4gb 1050 aramışsın gibi bir anlam çıkmamış kurduğun cümleden. Ayrıca YouTube üzerinde istemediğin kadar karşılaştırma var direkt karşına çıkıyor yazarsan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı