RX 560 4GB tavsiyesi

Sıkışınca lafın gelişi diyorsun sadece. Seninle tartışmaya gerek yok bir şey bilmeden konuşuyorsun sadece. RX 570 Ultra ayarda açıyor zaten!
Kimin bir şey bilmediği o kadar belli ki. Her şeyden önce okuduğunu kavrayamıyorsun. Ben hangi mesajımda RX 570 ultra ayarlarda açıyor dedim? Sıkışınca çarpıtmaya başlıyorsun.

Seninki benim kullandığım hiçbir şekilde kötü ürün olamaz mantığı, berbat bir kart kullanmayı kendine yediremiyorsun. Başka bir deyimle kartına bilmem ne sürdürmüyorsun.

Bilgisizliğin yazdığın mesajlarla tescillendi. RX 570 ultra ayarlarda açıyor sankiymiş de bilmem neymiş. Bir şey bildiğin yok. Şu an kullandığım R7 250x ile senin kartından 10 FPS düşük alıyorum sadece, 150TL'ye almıştım R7 250x'i.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 nesil önceki kart ile hemen hemen aynı performansı verdiği için öyle demiş olabilir miyim? @LAglace umarım aydınlanmışsınızdır. RX 560 alınacağına 2. el 750 Ti alınsın daha iyi, paranın yarısı cebimizde kalmış olur.

Sapphire gibi bir marka önerip, RX 560 ile oyun oynayamazsınız demeniz komiğime gitmişti. Kartları karşılaştıracaksak her yeni neslin eski bir kartla karşılığı var zaten, bu mu iyi kart, kötü kart tespit yolu?

R9 290 ile R7 260x'in aynı kartlar olmadığını biliyorum zaten. Öyle bir cümle kurmuşsunuz ki sanki 3 nesil önceki kartlarla oyun için uygun değilmiş gibi anlaşılıyor. Mecaz tabirini ilk alıntıda belirtebilirdiniz, işin içine 3 nesil öncesini katınca ciddiye aldım.
Mecaz olduğu ilk yazıldığı zaman belirtilmez çünkü o zaman mecaz anlam kullanmanın bir manası kalmaz. Bunu okuyucunun anlaması gerekir ki gördüğüm kadarı ile anlaşılamamışım.

Yazdığım mesajın neresinden 3 nesil kart kullanılamaz anlamı çıkmış gösterir misiniz ben bulamadım da? Öyle bir vurgu da yapılmamış cümle de kurulmamış, 3 nesil önceki kartlarla oyun oynanamayacağını o mesajın neresinden çıkardınız?

Bu konu gereksiz yere uzadı. Daha fazla birşey yazmayacağım.
Yazdığım mesajın neresinden 3 nesil kart kullanılamaz anlamı çıkmış gösterir misiniz ben bulamadım da? Öyle bir vurgu da yapılmamış cümle de kurulmamış, 3 nesil önceki kartlarla oyun oynanamayacağını o mesajın neresinden çıkardınız?
3 nesil önceki kart ile hemen hemen aynı performansı verdiği için öyle demiş olabilir miyim?

Sapphire gibi bir marka önerip, RX 560 ile oyun oynayamazsınız demeniz komiğime gitmişti. Kartları karşılaştıracaksak her yeni neslin eski bir kartla karşılığı var zaten, bu mu iyi kart, kötü kart tespit yolu?
Yapmayın lütfen, R7 260x 750Ti ile denk, RX 560 alacağıma R7 260x alırım 300TL'ye ve boş bir karta daha fazla para dökmüş olmam.
Sapphire gibi bir marka önerip, RX 560 ile oyun oynayamazsınız demeniz komiğime gitmişti.
Komik olan sizin cehaletiniz, Sapphire ile oyun oynamanın ne alakası var? Ekran kartlarını Sapphire ya da MSI gibi markalar mı üretiyor sanıyorsunuz? Sapphire gibi markalar sadece kartlara fan takıp ufak tefek clock O.C'ları yapıyorlar. Güldürdünüz beni.

Yapmayın lütfen, R7 260x 750Ti ile denk, RX 560 alacağıma R7 260x alırım 300TL'ye ve boş bir karta daha fazla para dökmüş olmam.

Komik olan sizin cehaletiniz, Sapphire ile oyun oynamanın ne alakası var? Ekran kartlarını Sapphire ya da MSI gibi markalar mı üretiyor sanıyorsunuz? Sapphire gibi markalar sadece kartlara fan takıp ufak tefek clock O.C'ları yapıyorlar. Güldürdünüz beni.

Çok büyük sıkıntı: Kendinden başka insanlara cahil gözüyle bakman, daha fazla bir şey yazmaya gerek yok :)

Kimin bir şey bilmediği o kadar belli ki. Her şeyden önce okuduğunu kavrayamıyorsun. Ben hangi mesajımda RX 570 ultra ayarlarda açıyor dedim? Sıkışınca çarpıtmaya başlıyorsun.

Seninki benim kullandığım hiçbir şekilde kötü ürün olamaz mantığı, berbat bir kart kullanmayı kendine yediremiyorsun. Başka bir deyimle kartına bilmem ne sürdürmüyorsun.

Bilgisizliğin yazdığın mesajlarla tescillendi. RX 570 ultra ayarlarda açıyor sankiymiş de bilmem neymiş. Bir şey bildiğin yok. Şu an kullandığım R7 250x ile senin kartından 10 FPS düşük alıyorum sadece, 150TL'ye almıştım R7 250x'i.
Ben hangi mesajımda RX 560 ultra ayar açıyor yazdım? R7 250x ekran kartını bana 150 liraya bulun alayım. RX 560 oyun açmıyor yazdıktan sonra zaten bilginizi belli ettiniz. RX 560 oyun oynatmaz demek mecaz değil yanlış bir cümledir. RX 560 ile R7 250x arasında 10 FPS farktan çok fazlası var. Kullanıldığın kart olduğu için toz konduramıyorsun galiba.

Son düzenleme:
R9 290 ile R7 260x'in aynı kartlar olmadığını biliyorum zaten. Öyle bir cümle kurmuşsunuz ki sanki 3 nesil önceki kartlarla oyun için uygun değilmiş gibi anlaşılıyor. Mecaz tabirini ilk alıntıda belirtebilirdiniz, işin içine 3 nesil öncesini katınca ciddiye aldım.

Shadow of the Tomb Raider, Assassin's Creed Odyssey gibi oyunları da dener misiniz?
2 oyun da elimde yok :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı