RX 560 alınır mı?

muhametsafak

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar RX 560 ekran kartı alınır mı? İnternette oyun performansı idare eder gibi görünüyor. Bir geçiş kartı olarak RX 560 alıp fiyatların düşmesini bekleyeyim diye düşünüyorum.

Not: Monitörüm 1600x900 çözünürlüğü destekliyor.

1600x900 çözünürlük sizin için avantaj olabilir. Alınır bence. Ancak RX 560 ekran kartını değiştirirken monitörü de değiştirin.
Teşekkür ederim cevabınız için. 2GB bellekli bir versiyonunu alsam bana yetecektir diye düşünüyorum. Bu konuda da cevap verirseniz sevinirim. Bir de darboğaz gibi bir sorun yaşatmaz bana değil mi?

Değiştireceğim zaman ekran kartı, monitör ve PSU aynı anda değişeceği için biraz para biriktirmem gerekiyor haliyle zamana ihtiyacım var. RX 560'ın beni 1 yıl kadar idare edeceğini düşünüyorum. :)

Sisteminizi bilmeden darboğaz yapar veya yapmaz diyemem. 2 GB bellek ise RX 560 için evet yeterlidir diyebiliriz.
Sistemim:
  • Asus Prime B350M-A
  • AMD Ryzen 5 1500
  • Corsair Vengeance DDR4 3000MHz 8GB
  • Corsair 120GB Force Series LE 200 SSD
  • Toshiba 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen yetiyorsa daha iyi ekran kartlarına yönelmelisin. İmzandaki bütçede bir sistem için Rx560 biraz zayıf gibi.

Bütçen yetiyorsa daha iyi ekran kartlarına yönelmelisin. İmzandaki bütçede bir sistem için Rx560 biraz zayıf gibi.
Bu benim için bir geçiş ekran kartı olacak bu yüzden daha düşük fiyatlara alabileceğim en yüksek performansı almaya çalışıyorum. Önerebileceğiniz daha iyi bir F/P ürünü varsa benim için önerilere açığım.

2.el düşünür müsün? Geçiş için alacaksan 2.el iyi alternatifler olabilir belki.

Rx560 alacaksan Pulse modelini öneririm diğer modeller arasında fiyat farkları 100-200 TL'yi buluyor düşük seviye bir kart için iyi soğutmaya o kadar para ödemek mantıksız. Başka kart önerisine gelince 2.el alırım dersen GTX 770 400-500 TL civarına 2. el bulunabilen bir kart ve performansı F/P olarak gayet iyidir. Alternatif olarak GTX 1030'u da düşünebilirsin geçiş için ucuz ve iyi bir kart olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı