RX 560 çöküyor

Spyruss_

Hectopat
RAM
16GB
Ekran kartı
RX560
Anakart
A320M-H
İşlemci
AMD Ryzen 3 2200G

Ya sorunum şu ben şimdi oyunun en heyecanlı yerindeyim bir anda ekran gidip geliyor, sonra oyundan atıyor en sonda AMD sofware çöktü hatası aliyorum PC yeniden başlatınca gidiyor direkt. Bu arada bir oluyor ancak fazla dün 2 defa bugün de 2 defa oldu. Baktığımda da zaten her şeyim güncel.

Hocam aynı sorun bende de vardı 23.5.2 sürümünü indirdiğimde düzelmişti.

DDU ile tüm sürücüleri temizleyip, RX 560 için en stabil sürümü araştırırsan beki sorun çözülür. Bu çökmeler AMD için normal şeyler.

Hocam 2 RAM'iniz de farklı frekanslarda çalışıyor, bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Hocam aslında 2 RAM'in kendi freknasları ayrı PC de çalıştığı frekans aynı ama ondan da olabilir tabii ki bir yerde okumuştum voltaj değerli aynı olursa takılabilir diye ona göre takmıştım ben. Şu an zaten DDU ile driverları kaldırıyorum bir daha olursa artık RAM'in bir tanesini söküp uzun vadede aynı hataya bakacağım.

Hocam aslında 2 RAM'in kendi freknasları ayrı PC de çalıştığı frekans aynı ama ondan da olabilir tabii ki bir yerde okumuştum voltaj değerli aynı olursa takılabilir diye ona göre takmıştım ben.

Hocam BIOS'tan ikisinin ortak hızına çekmeyi deneyebilirsiniz, AMD kartlarda böyle şeyler bile sorun yaratabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…