RX 560 D performansı nasıldır?

Zamanında RX550 Gaming gecesinde 550TL önümde durdu almadım, şimdi ki hale bak.

Maalesef öyle kardeşim GTX 750 Ti GTX 960 bu kartları şu an satmak cok kolay artık benım tavsıyem al belırlı bir sure kullan ılerıde para olunca elden çıkarıp üzeri tamamlayıp güzel bir ekran kartı alabilirsin.

Bende RX550 4 GB var arada bir hiç düzelmeyecekmiş gibi bilgisayar açılır açılmaz yeniden başlatıyor ya da herhangi bir iş yaparken birden oluyor. Biraz araştırınca AMD'nin RX serisinde kronik bir şekilde oluyormuş. RX serisi kart almadan önce bence bu olayı araştırın daha sonra karar verin. Hepsinde olur mu bilmiyorum bende gördüklerini söylüyorum ama çoğu kişi hiçbir şekilde düzeltemediğini söylüyor.

Ekran kartı yüzünden yeniden başlatma sorunu olmaz güç kaynağın falan sorunlu senin herhalde, RX serisinde WattMan hatası sorunu var kronik oda yazılımsal driver ile alakalı son sürümlerde hiç yaşamadım 2020 sürümlerinde oluyordu 2021 sürümlerinde yaşamadım. Wattman hatası alıyorsan DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürümünü kurucaksın sorun çözülüyo.
Zamanında RX550 Gaming gecesinde 550TL önümde durdu almadım, şimdi ki hale bak.
GT 1030 alıp köşeye mi çekilsem bilemedim.
1030 almayın RX550'den de kötü , RX560D alın RX460'ın aynısıymış zaten yenilenmiş olarak piyasaya sürülüyo bu fiyata da güzel ürün.

Son düzenleme:
RX560D performansı RX560'dan daha düşük RX460 ayarında diyebiliriz keşke 4 GB modeli olsaydı lakin fiyatı oldukça iyi alabilirsiniz 👍
560 rakibi 1050 Ti zaten onu düşünün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı