RX 560 ekran kartı nasıl test edilir?

Ekran kartında sorun varsa; ya anormal ısı gözlemlenir, ya da ekran kararır.
Anladım, teşekkür ederim.

Ekran kartında sorun varsa; ya anormal ısı gözlemlenir, ya da ekran kararır.

Benim şu an kullandığım ekran kartı GT 710 FurMark testinde 2 dakikada derece %80'e çıkıyor. OCCT de Görev Yöneticisi'nden baktığımda %100 kullanıyor. Bu ekran kartımın sorunlu olduğu anlamına mı geliyor?

Son düzenleme:

Benim şu an kullandığım ekran kartı GT 710 FurMark testinde 2 dakikada derece %80'e çıkıyor. OCCT de Görev Yöneticisi'nden baktığımda %100 kullanıyor. Bu ekran kartımın sorunlu olduğu anlamına mı geliyor?
Zaten programıın amacı da bu. Sistemi %100 kullanıp test etmek. 2 dakika içinde 80 derece normal değil gibi. Termal macun durumu nasıl?

Zaten programıın amacı da bu. Sistemi %100 kullanıp test etmek. 2 dakika içinde 80 derece normal değil gibi. Termal macun durumu nasıl?

1.5 yıl önce aldım ve daha hiç yenilemedim ve ekran kartım 1 GB.

Fan yoksa çıkabilir.

Evet, fanı yok ucuz olduğu için almıştım zaten o yüzden bu ekran kartını değiştirip RX 560 almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı