Overclock checking tool. Sistemi sonuna kadar zorlayan başarılı test programı.
Peki programda neler çıkarsa ekran kartında sorun var demektir?
Tamamdır.Furmark’ta 10. Dk’da 80 derecenin üstüne çıkarsa sıkıntı vardır.
Overclock checking tool. Sistemi sonuna kadar zorlayan başarılı test programı.
Tamamdır.Furmark’ta 10. Dk’da 80 derecenin üstüne çıkarsa sıkıntı vardır.
Anladım, teşekkür ederim.Ekran kartında sorun varsa; ya anormal ısı gözlemlenir, ya da ekran kararır.
Ekran kartında sorun varsa; ya anormal ısı gözlemlenir, ya da ekran kararır.
Zaten programıın amacı da bu. Sistemi %100 kullanıp test etmek. 2 dakika içinde 80 derece normal değil gibi. Termal macun durumu nasıl?Anladım, teşekkür ederim.
Benim şu an kullandığım ekran kartı GT 710 FurMark testinde 2 dakikada derece %80'e çıkıyor. OCCT de Görev Yöneticisi'nden baktığımda %100 kullanıyor. Bu ekran kartımın sorunlu olduğu anlamına mı geliyor?
Zaten programıın amacı da bu. Sistemi %100 kullanıp test etmek. 2 dakika içinde 80 derece normal değil gibi. Termal macun durumu nasıl?Anladım, teşekkür ederim.
Benim şu an kullandığım ekran kartı GT 710 FurMark testinde 2 dakikada derece %80'e çıkıyor. OCCT de Görev Yöneticisi'nden baktığımda %100 kullanıyor. Bu ekran kartımın sorunlu olduğu anlamına mı geliyor?
Fan yoksa çıkabilir.Anladım, teşekkür ederim.
Zaten programıın amacı da bu. Sistemi %100 kullanıp test etmek. 2 dakika içinde 80 derece normal değil gibi. Termal macun durumu nasıl?
Zaten programıın amacı da bu. Sistemi %100 kullanıp test etmek. 2 dakika içinde 80 derece normal değil gibi. Termal macun durumu nasıl?
Fan yoksa çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.