RX 560 FurMark sonuçları normal mi?

Enes DEMİR 06

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartını sıfır aldım. RX 560 4 GB ve FurMark testine soktum. 1280 -720 4K UHD ayarlarda 44 FPS ve 43 FPS arası aldı. Sıcaklık ise maksimum 10 dk sonunda 79 derece idi sizce normal midir?

Ekran kartını sıfır aldım. RX 560 4 GB ve FurMark testine soktum. 1280 -720 4K UHD ayarlarda 44 FPS ve 43 FPS arası aldı. Sıcaklık ise maksimum 10 dk sonunda 79 derece idi sizce normal midir?
Kasa içi soğutmadan işlemciye kadar değişen bir durum bu hocam. Nasıl tahmin edelim sisteminizi?

Kasa içi soğutmadan işlemciye kadar değişen bir durum bu hocam. Nasıl tahmin edelim sisteminizi?

İslemci Intel Core i3 3240 8 GB eam RX 560 4 GB ekran karti falan falan yani durumu sifir oldundan bir sikintisi var mı degerleri normal midir onu soruyorum.

1 adet islemci fani bir Power fani bir de ekran kartinin kendi fani var kasanin kapagi kapaliydi ama islemci fani buyuk guclu bir fan.

Kasanin kapagi kapaliydi ama peki FPS degeri nasıl?
Kasanızın modeli nedir? Egzoz fanınız ve ön panelde fanınız yok ise parçalar zarar görebilir. Değerler hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…