RX 560 FurMark sonuçları normal mi?

Enes DEMİR 06

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartını sıfır aldım. RX 560 4 GB ve FurMark testine soktum. 1280 -720 4K UHD ayarlarda 44 FPS ve 43 FPS arası aldı. Sıcaklık ise maksimum 10 dk sonunda 79 derece idi sizce normal midir?

1610654976995.png

Egzoz fanı kasa'nın en arkasındaki fandır. Kasa içerisine önden giren havayı arka taraftan hızla atıp hava sirkülasyonunu olumlu şekilde etkiler ve kasanın içerisindeki parçaların ısınmasını önler. Çözüldü olarak işaretlemeyi ise cevabımın yanında bulunan ok'a basarak ve tik işaretine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Size çözüm olduğunu düşündüğünüz yoruma bunu uygulayın.

Eki Görüntüle 836217
Egzoz fanı Kasa'nın en arkasındaki fandır. Kasa içerisine önden giren havayı arka taraftan hızla atıp hava sirkülasyonunu olumlu şekilde etkiler ve kasanın içerisindeki parçaların ısınmasını önler. Çözüldü olarak işaretlemeyi ise cevabımın yanında bulunan Ok'a basarak ve tik işaretine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Size çözüm olduğunu düşündüğünüz yoruma bunu uygulayın.

Ondeki bu uc fandan yok ama arkaya bir tane takabilirim kasam biraz esk8.

İşinizi rahat görecektir hocam, hayırlı olsun. @Enes DEMİR 06

Benim VGA kablosunda frekans dusuklugu var ve sadece oyunlarda cizgimsi bir goruntu git gel yapiyor ve VGA donusturucu ile kullanildigindan fark ettim bana en iyisi lazim yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı