Ekran kartını sıfır aldım. RX 560 4 GB ve FurMark testine soktum. 1280 -720 4K UHD ayarlarda 44 FPS ve 43 FPS arası aldı. Sıcaklık ise maksimum 10 dk sonunda 79 derece idi sizce normal midir?
Egzoz fanı kasa'nın en arkasındaki fandır. Kasa içerisine önden giren havayı arka taraftan hızla atıp hava sirkülasyonunu olumlu şekilde etkiler ve kasanın içerisindeki parçaların ısınmasını önler. Çözüldü olarak işaretlemeyi ise cevabımın yanında bulunan ok'a basarak ve tik işaretine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Size çözüm olduğunu düşündüğünüz yoruma bunu uygulayın.
Eki Görüntüle 836217
Egzoz fanı Kasa'nın en arkasındaki fandır. Kasa içerisine önden giren havayı arka taraftan hızla atıp hava sirkülasyonunu olumlu şekilde etkiler ve kasanın içerisindeki parçaların ısınmasını önler. Çözüldü olarak işaretlemeyi ise cevabımın yanında bulunan Ok'a basarak ve tik işaretine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Size çözüm olduğunu düşündüğünüz yoruma bunu uygulayın.
Dark Dijital HDMI to Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Benim VGA kablosunda frekans dusuklugu var ve sadece oyunlarda cizgimsi bir goruntu git gel yapiyor ve VGA donusturucu ile kullanildigindan fark ettim bana en iyisi lazim yani.