RX 560 için kaç watt PSU lazım?

y4s4f32

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
İşlemci
i3 3220 3.30 GHz
RX 570 alacağım ve buna uygun bir PSU da lazım çünkü şu anki ekran kartım 250W yetmiyeceğine eminim. Bu yüzden bana bir PSU önerir misiniz? ( ucuz ve 2. el)

Oyun için 300'ün yetceğine emin misiniz? Azıcık fazla alayım diye düşüyorum 400 alayım sizce?

Psu'nun watt değeri kadar markası da çok önemli. Alırken High Power, FSP gibi bilinmiş kaliteli markaları tercih edin, ileriye dönük olması açısından 450W +80 veya daha yüksek wattları tercih etmeniz iyi olur.

RX 570 alacağım
İşlemciniz ölü bir işlemci rx 570'i bırak rx 560'ı bile besleyemiyor olması lazım 4 GB ram ise bir başka sorun. Yeni bir PSU aldıktan sonra 560'ta kalıp sistemin temeline para harcamak daha iyi olur sadece bu bilgiyi eklemek istedim.

Son düzenleme:
cevaplamayı unutmuşum rx 560 yanlış yazmışım ramlari yükselticem zaten ama ben gidip pubg vb oynamaya çalışmicam sadece valorant ve zula bide arada bir minecraft cidden besleyemezmi ?

İşlemcin besler RX 560. dediğim gibi 300W PSU yeter. İleri dönük olması için 450-500 de alabilirsin. Orası sana kalmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…