Soldaki ayarlar kısmından özel fan profili yapın. Mesela ben 50 derecede %30 ile çalıştırmaya başlıyorum. 60 derecede %50'ye çıkıyor. 80 derecede %100.
Soldaki ayarlar kısmından özel fan profili yapın. Mesela ben 50 derecede %30 ile çalıştırmaya başlıyorum. 60 derecede %50'ye çıkıyor. 80 derecede %100.
Evet, sesini duyarsınız tabi ki. Oyun oynarken kulaklık taktığım için bana sıkıntı olmuyor. Bu ayarlarla 60-70 arası derece olur diye düşünüyorum sizde. Denemeden bilemeyiz.
Evet, sesini duyarsınız tabii ki. Oyun oynarken kulaklık taktığım için bana sıkıntı olmuyor. Bu ayarlarla 60-70 arası derece olur diye düşünüyorum sizde. Denemeden bilemeyiz.
Evet, sesini duyarsınız tabii ki. Oyun oynarken kulaklık taktığım için bana sıkıntı olmuyor. Bu ayarlarla 60-70 arası derece olur diye düşünüyorum sizde. Denemeden bilemeyiz.
Hocam, sürekli oynadığım est2 de deneyeimledim. Yaklaşık 45 dk lık bir oyun sürecinde yaptığım fan ayarında en fazla 65 derece gördü, cidden iş eyaradı. Yardımınız için teşekkür ederim.