RX 560 ile Afterburner fan ayarı nasıl yapılır?

darknight3457

Hectopat
Arkadaşlar ben MSI Afterburner'dan fan ayarı yapmak istiyorum. Ekran kartım ETS 2'de bile 77 dereceleri buluyor, sizce yapmam gereken bir şey var mı?

Kartım RX 560.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    199,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki çok gürültü yapar mı sizce, kendime göre mi ayarlamam gerekiyor?

Evet, sesini duyarsınız tabi ki. Oyun oynarken kulaklık taktığım için bana sıkıntı olmuyor. Bu ayarlarla 60-70 arası derece olur diye düşünüyorum sizde. Denemeden bilemeyiz.

Evet, sesini duyarsınız tabii ki. Oyun oynarken kulaklık taktığım için bana sıkıntı olmuyor. Bu ayarlarla 60-70 arası derece olur diye düşünüyorum sizde. Denemeden bilemeyiz.

Deneyeyim sonuçları yazarım teşekkürler.
Evet, sesini duyarsınız tabii ki. Oyun oynarken kulaklık taktığım için bana sıkıntı olmuyor. Bu ayarlarla 60-70 arası derece olur diye düşünüyorum sizde. Denemeden bilemeyiz.

Hocam, sürekli oynadığım est2 de deneyeimledim. Yaklaşık 45 dk lık bir oyun sürecinde yaptığım fan ayarında en fazla 65 derece gördü, cidden iş eyaradı. Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı